Ο δρόμος για τα ημιτελικά

Euro 2020

Euro 2020: Ο δρόμος για τα ημιτελικά

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Euro 2020.Απόψε θα γνωρίζουμε τις δύο τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν την τελική τετράδα της φετινής διοργάνωσης. Στη μάχη ρίχνονται Τσεχία, Δανία, Αγγλία και Ουκρανία και εμείς ποντάρουμε και πάλι σε ειδικά σημεία.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Τσεχία – Δανία

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, στο Μπακού, τίθενται αντιμέτωπες δυο ομάδες με εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση. Αφενός η Τσεχία απέδειξε στον όμιλο πόσο σκληρή ομάδα είναι και στη συνέχεια απέκλεισε την Ολλανδία, κερδίζοντας με 2-0. Αφετέρου η Δανία είναι σε κάθε παιχνίδι και καλύτερη. Τελευταίο της θύμα η Ουαλία, την οποία διέσυρε με 4 γκολ στα προημιτελικά.

Πιο σφιχτή ομάδα οι Τσέχοι, αλλά οι Δανοί παίζουν πιο όμορφο ποδόσφαιρο, με φάσεις και γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Ωστόσο σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν έχει σημασία το πόσο όμορφο ποδόσφαιρο παίζεις, αλλά πόσο ουσιαστικός θα είσαι στο τέλος. Οι Σκανδιναβοί έχουν μέχρι στιγμής 30 σουτ στο τέρμα σε 4 αγώνες, σχεδόν διπλάσια από τα 14 των σημερινών αντιπάλων τους. Επίσης έχουν κερδίσει 27 κόρνερ σε αντίθεση με τους Τσέχους που έχουν πάει 17 φορές στο σημαιάκι.

Εκτίμηση: Περιμένω ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ, κυρίως λόγω των Δανών, τους οποίους θεωρώ φαβορί. Ωστόσο δε θα πάω σε σημείο. Θα ποντάρω στο γνωστό combo με λίγα γκολ στο πρώτο μισό και τουλάχιστον δύο στον αγώνα. Όσο για τα ειδικά, τα ανέλυσα και παραπάνω. Πιστεύω πως οι Δανοί θα έχουν περισσότερες τελικές, γιατί δοκιμάζουν πιο πολύ τα πόδια τους και θα κερδίσουν περισσότερα κόρνερ.

Ουκρανία – Αγγλία

Θα έρθει στο σπίτι; Αυτό στοχεύει η Αγγλία και το επόμενο εμπόδιο είναι η Ουκρανία. Προσωπικά δεν περίμενα καμία από τις δυο στα προημιτελικά, όμως να που θα παλέψουν για την τετράδα. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι της αρμάδας του Σάουθγκεϊτ εκτός του “Νησιού” και μένει να δούμε πως θα ανταπεξέλθει σε αυτό. Ειλικρινά, το μόνο που μου εμπνέει αυτή η Αγγλία είναι η κόντρα, αλλά δυστυχώς απόψε ο αντίπαλος δε μου δίνει αυτό το δικαίωμα.

Εκτίμηση: Δε θα ποντάρω σε σημείο όπως καταλάβατε. Χαμηλά το διπλό και είναι λογικό. Αναμενόμενο φαβορί οι Άγγλοι. Προτιμώ να ποντάρω σε κόρνερ με αβάντζο στους Ουκρανούς. Όχι γιατί κερδίζουν πολλά, αλλά γιατί η Αγγλία δε συνηθίζει να επισκέπτεται το σημαιάκι. Μέχρι στιγμής οι Ουκρανοί έχουν μ.ό. 3 και οι Άγγλοι ένα παραπάνω. Δεδομένου ότι ένα πιθανό σενάριο είναι να προηγηθεί η Αγγλία και να πιέσει κάποια στιγμή η Ουκρανία, το αβάντζο των 3,5 κόρνερ μπαίνει στο παιχνίδι μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Τσεχία - Δανία
Σουτ εντός εστίας: Δανία (-0,5)
1.87
BET: 20 units
Combo
19:00
Τσεχία - Δανία
Under 1,5 ημίχ / Over 1,5 τελ.
2.40
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
19:00
Τσεχία - Δανία
Χάντικαπ κόρνερ: Δανία (-0,5)
1.57
22:00
Ουκρανία - Αγγλία
Χάντικαπ κόρνερ: Ουκρανία (+3,5)
1.67
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.16
19:00
Τσεχία - Δανία
Under 0,5 οφσάιντ μέχρι το 10:00
1.47
22:00
Ουκρανία - Αγγλία
Under 0,5 οφσάιντ μέχρι το 10:00
1.47
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις