Λίγο πριν το τέλος… μέχρι 3.33!

Euro 2020

Euro 2020: Ένας κύκλος που σιγά – σιγά κλείνει

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεύτερη μέρα στα προημιτελικά του Euro 2020, με επίσης δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες στο σημερινό κουπόνι. Πάμε πολύ γρήγορα στα προγνωστικά μας.

Επιθέσεις φωτιά

Πρώτος ματς της ημέρας αυτό ανάμεσα σε Τσεχία και Δανία στο μακρινό Μπακού. Μεγάλη πρόκριση για τους Τσέχους κόντρα στην Ολλανδία, νικώντας την με 0-2. Μια καλοστημένη ομάδα, είχε την υπομονή, αλλά και την τύχη μαζί της, ιδίως στην χαμένη ευκαιρία του Μάλεν, αλλά και στην κόκκινη του Ντε Λίχτ. Έτσι πήρε την νίκη – πρόκριση και πλέον στο διάβα της είναι η Δανία, μια ομάδα στα μέτρα της, με την εξέλιξη του αγώνα να είναι πραγματικά αμφίρροπη.

Η Δανία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τους Ουαλούς, περνώντας στα προημιτελικά με εμφατικό τρόπο. Από εκεί που ήταν ξεγραμμένοι για την πρόκριση, αφού ξεκίνησαν με δύο ήττες στον όμιλο, κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση και συνεχίζουν να ονειρεύονται. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, οι ομάδες είναι ισοδύναμες και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστούν τον αγώνα μακριά από την έδρα τους.

Σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το ματς στο Μπακού. Ο άσος που προσεγγίζει το 4.00 μου φαίνεται υπερβολικός. Γκολ βλέπω στην αναμέτρηση. Ομάδες με επιθετικές αρετές, οι Τσέχοι με τον φορμαρισμένο Σικ και οι Δανοί με την επιστροφή του Πόουλσεν. Το αμφίτερμα στο 2.05 είναι μια πολύ καλή επιλογή για το συγκεκριμένο ζευγάρι που… σκοράρει. Σε καλή απόδοση βρίσκουμε και το ασιατικό over 2 και συγκεκριμένα στο 1.82, δεν είναι και άσχημο.

Στοίχημα με κόρνερ ως και 2.50

Στο έτερο ματς της βραδιάς, η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Αγγλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο η ομάδα του Σεφτσένκο. Σπουδαία η πρόκριση κόντρα στην Σουηδία με το 1-1 να οδηγεί τις ομάδες στην παράταση και δευτερόλεπτα πριν την λήξη της, ο Ντόβμπικ που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, να σκοράρει και να δίνει το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια. Στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης οι Ουκρανοί, όμως ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται αισθητά. Αντίπαλος της η Αγγλία που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου

Σε ένα μεγάλο ματς, από άποψης ονομάτων και φανέλας, η Αγγλία απέκλεισε τους Γερμανούς, με τα γκολ των Στέρλινγκ και Κέιν, στέλνοντας έτσι την ομάδα τους στα προημιτελικά. Ενθουσιασμός επικρατεί στην Αγγλία καθώς μετά από αυτήν την νίκη, όλοι πιστεύουν πως ήρθε η ώρα το «It’s coming home» να γίνει πράξη. Οι εμφανίσεις της ομάδας του Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ενθουσιάζουν, όμως είναι αποτελεσματική και αυτό μετράει σε τέτοιες διοργανώσεις.

Σε αυτήν την φάση απόλυτα φαβορί δεν υπάρχουν. Ένας αγώνας είναι και μπορούν να γίνουν τα πάντα. Το διπλό κυκλοφορεί κοντά στο 1.45, υπερβολικό κατ’  εμέ για το σημείο που βρισκόμαστε και ας είναι ρεαλιστικά φαβορί οι Άγγλοι για την πρόκριση. Ας βάλουμε και στο τραπέζι ότι για πρώτη φορά δεν θα παίξει στην έδρα της, μπορεί και αυτό να έχει τον ρόλο του. Κόρνερ έχουμε σε αυτό το ματς. Γενικότερα τα ματς της Αγγλίας έχουν κόρνερ. Περιμένω να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θεωρώ πως θα καταφέρει να πιάσει πρώτη τα επτά κόρνερ σε απόδοση 2.50. Επίσης, σε τίμια απόδοση βρίσκουμε και το over 8.5 κόρνερ αγώνα στο 1.83.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Τσεχία - Δανία
Goal/goal
2.05
BET: 7 units
Μονό
22:00
Ουκρανία - Αγγλία
Πρώτη στα 7 κόρνερ: Αγγλία
2.50
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
19:00
Τσεχία - Δανία
Οver 2 AH
1.82
22:00
Ουκρανία - Αγγλία
Οver 8,5 κόρνερ
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις