Αμφίβολοι μέχρι τελευταία στιγμή Αζάρ και Ντε Μπρόινε

Αμφίβολοι μέχρι τελευταία στιγμή Αζάρ και Ντε Μπρόινε

Μάχη δίνει το δίδυμο αστέρων του Βελγίου, Αζάρ και Ντε Μπρόινε για να είναι έτοιμο εγκαίρως για την αναμέτρηση με την Ιταλία για τα προημιτελικά του Euro 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι κανένας παίκτης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, αλλά θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν οι δύο ποδοσφαιριστές του θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο αποψινό ματς. Ο Μαρτίνεθ είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ο Αζάρ και ο Ντε Μπρόινε δεν θα ξεκινήσουν απέναντι στην Ιταλία, αφού αμφότεροι υπέστησαν τραυματισμούς στην επικράτηση επί της Πορτογαλίας για τη φάση των «16», αλλά φαίνεται να άλλαξε στάση στην προετοιμασία για τον προημιτελικό.

«Δεν προπονήθηκαν με την ομάδα ακόμα, αλλά έχουμε ακόμα 24 ώρες και είμαι απόλυτα θετικός. Κάθε μέρα που περνάει, βλέπουμε βελτίωση. Γνωρίζουμε πως μαχόμαστε ενάντια στο χρόνο και θα εξαντλήσουμε κάθε χρονικό περιθώριο για να αποφασίσουμε αν θα συμπεριληφθούν. Αν είναι να χάσουν το ματς (με την Ιταλία), θα θέλαμε να είναι διαθέσιμοι για το επόμενο παιχνίδι αν υπάρξει. Είναι δύσκολο για τον Εντέν, έχει μυϊκό πρόβλημα, ενώ ο Κέβιν έχει άλλο πρόβλημα.» δήλωσε ο κόουτς.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις