Το παίρνει πάνω του

προγνωστικά Euro

Προγνωστικά Εuro: Βέλγιο – Ιταλία

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Το Βέλγιο δεινοπάθησε, άλλα κατάφερε τελικά να βγάλει εκτός διοργάνωσης την πρωταθλήτρια Ευρώπης, φιλοδοξώντας να πάρει τη θέση της. Με προβλημάτισε όμως πολύ ο προπονητής του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ενώ προς το τέλος του αγώνα ήταν ολοφάνερο ότι τα δύο αμυντικά χαφ, κυρίως ο Βίτσελ, δεν είχαν δυνάμεις όχι απλά για να τρέξουν, άλλα ούτε να σταθούν στο γήπεδο, αυτός δεν έκανε αλλαγές. Προχώρησε μόνο σε δύο αναγκαστικές, τη στιγμή που ο Σάντος είχε φρεσκάρει τη μισή του ομάδα, και η Πορτογαλία πίεζε αφόρητα. Ελπίζω πως δεν θα δούμε πάλι τόσο κακό κοουτσάρισμα, γιατί, αφενός θα είναι κρίμα μια τόσο ποιοτική ομάδα, όπως οι Βέλγοι, να μην έχουν βοήθεια από τον πάγκο, αφετέρου και για τα προγνωστικά Euro.

Και η Ιταλία δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει την Αυστρία. Στο πρώτο τους παιχνίδι εκτός Ολύμπικο, με δυνατό αντίπαλο, οι Ιταλοί προβλημάτισαν. Στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαν στο γήπεδο και σώθηκαν από το VAR, στο πολύ οριακό γκολ του Αρναούτοβιτς. Μια μαγική στιγμή του Κιέζα έφτανε στην παράταση, άλλα με το Βέλγιο θα χρειαστούν πολλά περισσότερα. Η ομάδα του Μαντσίνι δημιουργικά βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον Ινσίνιε, και εκτελεστικά στον Ιμόμπιλε και στα πολύ δυνατά πόδια των χαφ που ανεβαίνουν από την πίσω ζώνη. Η Αυστρία το κατάλαβε αυτό, και έκλεισε καλά τον Ινσίνιε και όλους τους χώρους έξω από την περιοχή.

Αν κάνει το ίδιο και ο Μαρτίνεθ μπορεί να περάσει ένα ήσυχο βράδυ ανασταλτικά. Στην επίθεση ήρθε η ώρα του Λουκάκου να το πάρει πάνω του. Ξέρει καλά τους αντίπαλους αμυντικούς από την Serie A. Τους έχει φορτώσει επανειλημμένα με γκολ, ως 1ος σκόρερ της κατηγορίας. Ιδιαίτερα απέναντι σε Λάτσιο και Γιουβέντους, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ιταλικής άμυνας, έχει κάνει αρκετές φορές πάρτι.

Προγνωστικά Euro: Βρήκε και έκανε η Ισπανία

Για την Ισπανία τα έχω ξαναπεί, μη σας κουράζω. Είναι μαγική εικόνα τα 10 γκολ που πέτυχε σε δύο αγώνες. Οι Σλοβάκοι τα έβαζαν μόνοι τους, και την άμυνα της Κροατίας, αν τη συγκρίνω με παιδική χαρά, θα αδικήσω τα παιδάκια. Οι Ελβετοί με δικαίωσαν απόλυτα απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Μας πλήρωσαν καλά στα προγνωστικά Euro, παίρνοντας μια πανάξια πρόκριση στα πέναλτι. Θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Οι Ισπανοί εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Η ώθηση που πήραν οι Ελβετοί από τη μεγάλη τους νίκη με τη Γαλλία, μπορεί να τους ωθήσει σε άλλη μια ιστορική πρόκριση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ελβετία - Ισπανία
2.27
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 7.41
19:00
Ελβετία - Ισπανία
Πρόκριση Ελβετία
3.40
22:00
Βέλγιο - Ιταλία
Πρόκριση Βέλγιο
2.18
BET: 3 units
Σκόρερ
22:00
Βέλγιο - Ιταλία
Να σκοράρει: Ρ. Λουκάκου
2.75
BET: 12 units
Ειδικό
22:00
Βέλγιο - Ιταλία
Να κάνει χατ - τρικ: Ρ. Λουκάκου
60.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Zευγάρι τελικού:
Bέλγιο - Τσεχία
27.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Να φτάσει ως τον τελικό
Τσεχία
7.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις