Euro 2020. Και πάλι τούμπα, πρώτο φαβορί για κούπα… η Αγγλία!

Euro 2020. Και πάλι τούμπα, πρώτο φαβορί για κούπα... η Αγγλία!

Τα πάνω – κάτω ήρθαν την Τρίτη τα μεσάνυχτα με τον αποκλεισμό της Γαλλίας στα πέναλτι από την Ελβετία, καθώς η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020. Φαίνεται πως σε ακόμη μία διοργάνωση, ο τίτλος του φαβορί είναι απλά… τυπικός, με τους Γάλλους να παθαίνουν το απόλυτο σοκ.

Μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας, η εταιρείες έσπευσαν αμέσως να αλλάξουν τις αποδόσεις και να χρήσουν το νέο φαβορί στο Euro 2020. Χωρίς να εκπλήξουν το στοιχηματικό κοινό, έχρησαν νέο φαβορί την Ιταλία, η οποία έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τουρνουά από τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες.

Η «σκουάντρα ατζούρα», πριν την έναρξη της διοργάνωσης, προσφέρονταν σε απόδοση 12.00. Με τη λήξη των ομίλων και το απόλυτό τους σε νίκες, οι εταιρείες κατέβασαν την απόδοσή της στο 6.50, ενώ με τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» έπεσαν στο 4.00.

Ωστόσο… άντεξε τούτο ένα 24ωρο! Μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Γερμανίας, οι Αγγλοι πέρασαν στην… πρώτη θέση, από το 7.00 στο 3.00! Η Ιταλία είναι στο 4.00 κι ακολουθεί η Ισπανία. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπορεί να στραβοπάτησε κόντρα στη Σουηδία και την Πολωνία στη φάση των ομίλων, εκεί όπου τερμάτισε δεύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παύει να αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη.

Euro 2020. Και πάλι τούμπα, πρώτο φαβορί για κούπα... η Αγγλία!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις