Η νίκη είναι μονόδρομος

Προγνωστικά MLB

Ατλάντα Μπρέιβς vs Νιου Γιορκ Μετς

Καλημέρα σε όλους. Μαγικό τριήμερο, καθώς κάναμε πάλι το απόλυτο στις προβλέψεις μας, με τους Μπρούερς να μας δικαιώνουν και στα τρία πονταρίσματά μας. Για σήμερα στα προγνωστικά MLB έχουμε τσεκάρει μία αναμέτρηση πάλι από την MLB.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Μπρέιβς (37-40) να υποδέχονται τους Μετς (40-34). Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν μία εβδομάδα πριν, στην Νέα Υόρκη αυτή τη φορά, με τη σειρά να λήγει 2-2.

Οι Μετς έίδαν τον pitcher των Μπρέιβς Μόρτον στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους να τους κάνει να μοιάζουν κυριολεκτικά αβοήθητοι. Οι pitcher τους είναι σε παρακμή και η κατάσταση τους επιδινώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο 37χρονος Μόρτον τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε άνοδο κάτι το οποίο είναι αξιοθαύμαστο αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους. Χρησιμοποιεί πολλά φάλτσα στις μπαλιές του για να ξεπεράσει τους hitters. Ακόμη οι Μετς εναντίον του σε 11 inning είχαν μόνο ένα hit! Γενικά δεν μπορούν να κοντράρουν τους pitcher που βάζουν πολλά φάλτσα ,όπως ο Μόρτον ,ο Μάρκεζ και ο Νόλα. Εναντίον των Μάρκεζ και Νόλα σε 13 inning έχουν μόνο ένα run!

Αν για τους Μετς ξεκινούσε ο ντε Γκρομ θα υπήρχε κάποιο σχέδιο. Όμως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει ο άπειρος Τάιλορ Μέγκιλ. Ο Μέγκιλ εναντίον των Μπρέιβς που είχε ξαναξεκινήσει είχε μπει καλά στον αγώνα, όμως ένα καταστροφικό inning που του έφυγε μία φορά η μπάλα δίνοντας ένα εύκολο home run, ήταν αρκετό για να τον τραβήξει ο προπονητής του στον πάγκο στο 5ο inning. Ακόμη ο Μέγκιλ έχει καταστροφικό ποσοστό στις βολές τουμε μόλις 13 outs σε 92 ρίψεις!!

Εκτίμηση: Οι οπαδοί των Μετς είναι στα σχοινιά με τον Μέγκιλ, ο οποίος δίνει δικαιώματα με τις γκάφες του. Αυτό σε συνδυασμό με την κακή αντιμετώπιση που έχουν οι Μετς στους… τεχνίτες pitcher μας οδηγούν στο συμπέρασμα στα προγνωστικά MLB να εμπιστευτούμε τους Μπρέιβς στην αναμέτρηση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:20
Μπρέιβς - Μετς
1
1.70
BET: 40 units
Μονό
02:20
Μπρέιβς - Μετς
1 & Μπρέιβς over 3,5runs
2.15
BET: 30 units
Μονό
02:20
Μπρέιβς - Μετς
1 (-1.5)
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις