Is it coming… home?

Is it coming… home?

Τελευταία μέρα της φάσης των “16” σήμερα με τους προηγούμενος πρωταθλητές να έχουν παραδώσει ήδη το στέμμα τους.

Αγγλία με Γερμανία στο Λονδίνο το πρώτο μας παιχνίδι. Η Αγγλία πολύ βαρετή στην φάση των ομίλων παρόλα αυτά πέρασε ως 1η τον όμιλο. Οι Γερμανοί γλύτωσαν το κάζο της Ουγγαρίας και με όπλο την επίθεσή τους, προκρίθηκαν. Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Φάνηκαν ειδικά στο 2ο γκολ των Ούγγρων. Η Αγγλία προσπαθεί χρόνια «να φέρει σπίτι» το τρόπαιο και χτυπάει σε τοίχο. Φέτος με τα παιχνίδια να γίνονται σχεδόν όλα… σπίτι της, θέλει να καταφέρει.

Το να μπλέξουμε με σημεία δεν ωφελεί. Ο Χάρι Κέιν διανύει πολύ κακό τουρνουά με σχεδόν απόλυτη ανυπαρξία στα παιχνίδια. Ψάχνει μια καλή επιθετικά εμφάνιση και απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Γερμανίας θα καταφέρει να σημειώσει τελικές. Στο εύρος των γκολ, το over βρίσκεται πολύ ψηλά για παιχνίδι της Γερμανίας αλλά το κατά πόσο θα μπουν πάνω από 3 γκολ εξαρτάται με το ποιος θα προηγηθεί. Θα πάμε με την επιλογή του 2-3 γκολ.

Βραδινή μονομαχία της ημέρας στη Γλασκώβη ανάμεσα σε Σουηδία και Ουκρανία. Οι Σουηδοί λίγο έλειψαν να χάσουν την πρώτη θέση απέναντι στην Πολωνία αλλά με τα χίλια ζόρια κέρδισαν. Αυτή η νίκη της Σουηδίας ίσως έδωσε και την πρόκριση στους Ουκρανούς, αφού τους έδωσε την ευκαιρία να προκριθούν με τρεις βαθμούς. Ο βασικός στόχος και για τις δύο ομάδες επετεύχθη, αλλά ο αντίπαλος που έχουν απέναντί τους τους δίνει δικαίωμα στην υπέρβαση.

Προσωπικά, το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Σουηδία στους ομίλους δεν μου άρεσε και ειδικά στην τελευταία αγωνιστική έδειξαν αδύναμη ψυχολογία και παραλίγο να ηττηθούν από έναν παίκτη. Η Ουκρανία με εξαίρεση το ματς με την Αυστρία που αιφνιδιάστηκε κιόλας πιστεύω, παίζει καλύτερη μπάλα και έχει και μία τεράστια προσωπικότητα στον πάγκο. Θα πάω με την πρόκριση των Ουκρανών. Επίσης, οι δύο ομάδες θα θελήσουν να βγάλουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς απώλειες και έχει αξία το ποντάρισμα στην ισοπαλία τους 1ου ημιχρόνου.

Special bet
19:00
Αγγλία - Γερμανία
Χ. Κέιν 2+ σουτ στην εστία
2.50
BET: 8 units
Μονό
19:00
Αγγλία - Γερμανία
2-3 γκολ
1.95
BET: 11 units
Μονό
22:00
Σουηδία – Ουκρανία
Πρόκριση Ουκρανίας
2.25
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σουηδία – Ουκρανία
Χ στο 1ο ημίχρονο
2.01
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις