Δυάδα… «δώρο» στο 3.56

Προγνωστικά

Προγνωστικά με γκολ στο κλείσιμο των «16»

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Οδεύει προς το τέλος η φάση των «16», ενώ σιγά – σιγά θα τελειώνει και το αγαπημένο Euro 2020. Οσο περνάει ο καιρός θα μένουν στη διοργάνωση είτε οι πιο ποιοτικές ομάδες, είτε αυτές που παράγουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στους αγωνιστικούς χώρους. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» κλείνουν τα παιχνίδια Αγγλία – Γερμανία και Σουηδία – Ουκρανία. Δύο αν μη τι άλλο αμφίρροπα ζευγάρια.

Οι Αγγλοι, όπως σε κάθε διοργάνωση άλλωστε, εκκινούν με φιλοδοξίες και με το «Ιτς κάμινγκ χοουμ» και στην τελική μένουν με την… χαρά στο χέρι. Εδειξαν ικανοί να σκοράρουν στους ομίλους, αλλά αμυντικά δεν μου γέμισαν σε καμία περίπτωση το μάτι. Ειδικά ο στόπερ ο Μαγκουάιρ είναι εγγύηση… για τους αντιπάλους. Περιμένει και ο ίδιος να πάει διακοπές στη Μύκονο και να τον τρέχουν οι αστυνομικοί όπως πέρυσι. Εδωσε δικαιώματα άλλωστε.

Η Γερμανία δεν είναι όπως η ομάδα των τελευταίων ετών. Μία τελική στο στόχο με τη Γαλλία, τεσσάρα στην Πορτογαλία και γκέλα ολκής με την Ουγγαρία, δείχνουν πως τα «Πάντσερ» δεν έχουν ισορροπία και σταθερές. Ναι μεν ψάχνουν κατοχή και γκολ, αλλά η απόδοσή τους δεν θυμίζει τα προηγούμενα έτη.

Περνάω στο Σουίντεν. Οι Σκανδιναβοί έδειξαν πολύ δυνατοί στη φάση των ομίλων. Χηνάριον με τους Ισπανούς, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα, ενώ με Πολωνία και Σλοβακία πήραν τα τρίποντα και την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο. Σημαντικό επίτευγμα να τερματίσεις μπροστά από την Ισπανία. Εχουν ρόλους και πλάνο, δυνατή άμυνα και ποιότητα στην επιθετική γραμμή τους.

Κλείνω με την Ουκρανία του Σεφτσένκο, η οποία κατάφερε να πάρει την πρόκριση χάρη στις ισοβαθμίες των τρίτων, καθώς βρισκόταν στις 4 από τις 6 καλύτερες τρίτες ομάδες. Εδειξε επιθετικές αρετές με την Ολλανδία, επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά στον τελικό με την Αυστρία ηττήθηκε. Τυχερή θα έλεγα, αλλά με μέταλλο, καθώς σε όλα τα παιχνίδια της έβγαλε πάθος.

Προγνωστικά με γκολ γκολ ορθά κοφτά και στα δύο ματσάκια. Δίχως φαβορί για την οχτάδα, δεν βλέπω το λόγο να μην επιτευχθούν γκολ εκατέρωθεν στα δύο τούτα παιχνίδια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 3.56
19:00
Αγγλία - Γερμανία
Goal/goal
1.80
22:00
Σουηδία - Ουκρανία
Goal/goal
1.98
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις