Ένα γκολ τουλάχιστον, το δικαιούται…

Προγνωστικά Euro

Προγνωστικά Euro

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Τελευταία εισιτήρια σήμερα για τα προημιτελικά του EURO 2020. Δύο παιχνίδια αρκετά δύσκολα για προβλέψεις στα προγνωστικά Euro. Με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας δεν ασχολούμαι καθόλου, περισσότερο μου τράβηξε το ενδιαφέρον το ειδικό στοίχημα ενός παίχτη, που πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Euro: Σουηδία – Ουκρανία

Περίμενα πολλά περισσότερα από την Ουκρανία, άλλα με απογοήτευσε πλήρως. Η ομάδα του Σεφτσένκο, πέρασε ουσιαστικά από σπόντα στους «16». Η Σουηδία αντίθετα, έκανε πολύ μεστές εμφανίσεις, τερματίζοντας πρώτη και καλύτερη στον όμιλο. Η τακτική προσήλωση των Σουηδών είναι χαρακτηριστικό της ποδοσφαιρικής τους σχολής. Η ομάδα του Γιόνε Άντερσον όμως, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει σε αυτό το τομέα, σχεδόν όλες τις προηγούμενες Εθνικές Σουηδίας που έχουμε δει.

Οι οποίες βέβαια δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Είναι σαν να βλέπεις ακριβώς την ίδια ομάδα σε κάθε διοργάνωση. Οι ποδοσφαιριστές του κέντρου και της άμυνας, είναι αυτό που λένε στο χωριό μου ” Μιά κοψιά “. Ούτε τα ονόματα των παικτών καλά καλά δεν αλλάζουνε. Μόνο οι δύο εκάστοτε επιθετικοί ξεχωρίζουν ποδοσφαιρικά. Παλαιότερα ο Λιούνμπεργκ κι ο Ιμπραΐμοβιτς ας πούμε, και τώρα ο Φόσμπεργκ και ο Ίσακ.

Ο δεύτερος έχει κάνει ως τώρα πολύ καλό τουρνουά, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Στάθηκε άτυχος σε πολλές περιπτώσεις που τον σταμάτησε είτε το δοκάρι, είτε οι αντίπαλοι τερματοφύλακες, Ένα γκολ το δικαιούται ο Ίσακ, που απέναντι στην κακή άμυνα της Ουκρανίας, μπορεί να το πετύχει, και με το παραπάνω…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Σουηδία - Ουκρανία
Πρόκριση Σουηδία
1.74
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Σουηδία - Ουκρανία
Να σκοράρει: Α. Ίσακ
3.55
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Σουηδία - Ουκρανία
Να σκοράρει 2+ γκολ: Ά. Ίσακ
18.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις