Η ώρα του Εμπαπέ

Euro 2020 προγνωστικά

Euro 2020 προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Καταστροφική η 1η μέρα της φάσης των “16” στοιχηματικά. Οι Ιταλοί πήγανε το παιχνίδι στην παράταση και το βάλανε στο 94’ απλά για να χάσει η μισή γη τον άσο. Αν είναι δυνατόν. Σήμερα το πρόγραμμα μας έχει δύο παιχνίδι με ξεκάθαρα φαβορί, σύμφωνα με τους φίλους μπουκ. Μην κουράζω παραπάνω από ότι πρέπει, πάμε να δούμε τα σημερινά μας Euro 2020 προγνωστικά. Αφού δεν μας θέλουν τα «εύκολα», θα ρισκάρουμε.

Κροατία – Ισπανία

Πρώτο απογευματινό παιχνίδι ανάμεσα σε Κροάτες και Ισπανούς. Οι Κροάτες παίζανε σαν παλαίμαχοι περιμένοντας την Μύκονο στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στην τελευταία σαν να άλλαξε κάτι μέσα τους και πάτησαν την Σκωτία στην Γλασκώβη και όχι μόνο προκρίθηκαν αλλά βγήκαν και 2οι. Δύο σημαντικότατες απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Ντάλιτς. Αυτή του Λόβρεν και του κομβικού Πέρισιτς που βρέθηκε θετικός. Παρά αυτές τις απουσίες και την γενικά μέτρια παρουσία των Κροατών στον όμιλο, δεν γίνεται να τους έχεις στο 7+ ενώ απέναντί τους βρίσκεται η ακόμη πιο μέτρια Ισπανία. Ξεμπούκωσαν οι Ισπανοί με δωράκι του τερματοφύλακα της Σλοβακίας , ο οποίος μάλλον έχει παίξει το αυτογκόλ για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Έριξαν εκεί πέντε τεμάχια αλλά απέναντι στην Σλοβακία δεν έπεισε κανείς. Δείχνει ομάδα χωρίς ηγέτη, με έναν Μοράτα πραγματικά πέρα βρέχει.

Το άγχος βρίσκεται στους Ισπανούς, οι Κροάτες έχουν κάνει τις υπερβάσεις τους πολλές φορές και θα κυνηγήσουν και σήμερα μία απέναντι σε μία ομάδα που μοιάζει να μην έχει δέσει.

Euro 2020 προγνωστικά: Γαλλία – Ελβετία

Το βραδινό παιχνίδι της Δευτέρας διεξάγεται στο Βουκουρέστι απέναντι στους Γάλλους και τους Ελβετούς. Οι Γάλλοι μέχρι στιγμής δεν δικαιολογούν καθόλου τον τίτλο του φαβορί. Παρόλα αυτά προκρίθηκαν ως πρώτοι από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Απέναντι τους οι Ελβετοί που ενώ περίμεναν να χάσουν την 2η θέση από τους Τούρκους, τελικά την έχασαν από τους Ουαλούς. Πλέον με τους Γάλλους ψάχνουν μια υπέρβαση, η οποία με βάση τα τωρινά δεδομένα μπορεί να συμβεί. Εντύπωση ότι το χελωνονιντζάκι Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Ε ο άσσος είναι ασύμφορος αλλά ο Εμπαπέ κάποια στιγμή θα το παστελώσει δεν γίνεται. Ίσως σήμερα είναι το κατάλληλο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δέχτηκε γκολ και στα τρία παιχνίδι τους ομίλου της.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Κροατία – Ισπανία
1X
2.50
BET: 8 units
Μονό
19:00
Κροατία – Ισπανία
Under 2,5
1.78
BET: 12 units
Μονό
22:00
Γαλλία – Ελβετία
Να σκοράρει: Κ. Εμπαπέ
2.70
BET: 6 units
Μονό
22:00
Γαλλία – Ελβετία
Κ. Εμπαπέ 2+ γκολ
9.25
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις