Όταν ο Σεφτσένκο νικούσε τον Ζλάταν σε Euro

Όταν ο Σεφτσένκο νικούσε τον Ζλάταν σε Euro

Σουηδοί και Ουκρανοί μετρούν μόλις άλλες τέσσερις συναντήσεις. Τρία φιλικά, φέρνοντας κάθε αποτέλεσμα, κι ένα επίσημο που ήταν σε τελική φάση Euro. Το 2012 η Ουκρανία, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον νυν εκλέκτορά της, Αντρέι Σεφτσένκο, είχε επιβληθεί με 2-1 της παρέας του (επίσης σκόρερ) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στην τελευταία της νίκη στη διοργάνωση έως τη φετινή, έως της Βόρειας Μακεδονίας. Συνδιοργανώτρια τότε της τελικής φάσης, έμεινε πρόωρα εκτός, όπως και οι Σουηδοί, αφού είχαν πέσει σε όμιλο με Αγγλία και Γαλλία.

Σε εκείνο το ματς ο Ζλάταν είχε δοκάρι στο 18’ και ο Γιαρμολένκο νικήθηκε νωρίς από τον Ισακσον, ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή και μετέφερε την πίεση στους γηπεδούχους που όπως ήταν φυσικό, ανοίχτηκαν. Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του Σεφτσένκο που με δύο κεφαλιές, από ασίστ των Γιαρμολένκο και Κονοπλιάνκα αντίστοιχα, είχε κάνει την ανατροπή.

Σουηδία VS Ουκρανίας σε τελικές φάσεις

  • Euro 2012, Κίεβο (όμιλοι): Ουκρανία – Σουηδία 2-1 (55’ και 62’ Σεφτσένκο / 52’ Ιμπραΐμοβιτς)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις