Επιστρέφει για ένα «last dance» με τη Γαλατά ο Αρντά

Επιστρέφει για ένα «last dance» με τη Γαλατά ο Αρντά

Παίκτης της Γαλατασαράι θα πρέπει θα να θεωρείται ο Αρντά Τουράν, καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ και εννέα χρόνια μετά από την φυγή του, η επιστροφή μοιάζει δεδομένη.

Τα τελευταία χρόνια, ο Αρντά απασχόλησε περισσότερο τα ΜΜΕ για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και λιγότερο για τα επιτεύγματά του μέσα στο γήπεδο. Ο 33χρονος Τούρκος, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα (σ.σ. τα τελευταία χρόνια δινόταν δανεικός), αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, από τους οπαδούς.

Πλέον, η φανέλα με τον αριθμό «66» θα του ανήκει, ενώ στην συμφωνία προβλέπεται και η ανάληψη της θέσης του ασίσταντ κόουτς, όταν αποφασίσει να… κρεμάσει τα παπούτσια του (σ.σ. πιθανώς στο τέλος της επόμενης σεζόν). Να σημειωθεί πως στο τεχνικό επιτελείο της Γαλατασαράι αναμένεται να εργαστεί και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις