Δευτέρα με δυνατά outsider

Προγνωστικά Euro 2020

Προγνωστικά Εuro 2020

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Δύο παιχνίδια με μεγάλα φαβορί στα προγνωστικά Euro 2020, έχουμε σήμερα. Για μένα οι αποδόσεις είναι υπερβολικές, και αδικούν τα δύο outsiders των αγώνων.

Κροατία – Ισπανία

Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν εντυπωσίασαν στους ομίλους. Εξασφάλισαν την πρόκρισή τους, πετυχαίνοντας νίκες στους τελευταίους αγώνες, χωρίς όμως να παρουσιάσουν κάτι φοβερό συνολικά. Η μεν Κροατία επιβλήθηκε δύσκολα της Σκωτίας, χάρη στην μεγάλη κλάση του Μόντριτς και στα εκρηκτικά αθλητικά προσόντα του Πέρισιτς, που δυστυχώς θα λείψει σήμερα. Η δε Ισπανία, κατάφερε να προηγηθεί με τη Σλοβακία, μόνον όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποφάσισε να το γυρίσει στο… βόλεϊ, και να κάνει δώρο δύο γκολ.

Γιατί λοιπόν να ασχοληθώ στοιχηματικά με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που είναι φανερό ότι δε μου αρέσουν; Επειδή οι αποδόσεις στα προγνωστικά Εuro 2020, για στις τιμές της Κροατίας, είναι πολύ μεγάλες για να τις αγνοήσω. Μιλάμε για τη φιναλίστ του προηγούμενου Μundial. Που ο ηγέτης της, Mόντριτς, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία που είχε τη προηγούμενη δεκαετία, το δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο, παίρνοντας τη χρυσή μπάλα. Η απουσία του Πέρισιτς βέβαια, είναι κομβική. Δεν υπάρχει άλλος παίχτης με τα χαρακτηριστικά του παιχταρά της Ίντερ, και το ρόλο του θα παίξει αναγκαστικά ο Ρέμπιτς.

Το πρόβλημα της Ισπανία όμως, δεν είναι τόσο πως θα αμυνθεί απέναντι στους Κροάτες, άλλα πως θα βρει γκολ. Η έλλειψη ενός ηγέτη, σε όλες τις γραμμές, είναι εμφανείς, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Δεν υπάρχουν ιδέες, δεν υπάρχει καλή τελική πάσα, και η εκάστοτε αντίπαλη άμυνα, αναχαιτίζει εύκολα τους Ισπανούς. Οι εξαιρετικά έμπειρη οπισθοφυλακή της Κροατίας, αναμένεται να κάνει το ίδιο.

Προγνωστικά Euro 2020: Γαλλία – Ελβετία

Οι πρωταθλητές κόσμου δεν έκαναν καλά παιχνίδια στους ομίλους. Κερδίσανε με 1-0 στην πρεμιέρα τη Γερμανία, που άξιζε όμως να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς. Στη συνέχεια έπεσαν θύμα έκπληξης, μένοντας στο 1-1 με την Ουγγαρία. Την τελευταία αγωνιστική συμμετείχαν σε μια ισοπαλία, από αυτές που οι Ιταλοί αποκαλούν “bisquoto”, μαζί με την Πορτογαλία. Δεν μου φάνηκε ότι κρατάνε δυνάμεις, σε αυτές τις τρεις μέτριες εμφανίσεις τους οι Γάλλοι. Πιο πολύ έβλεπα ότι τα δίνουνε μεν όλα, άλλα δεν τους έχει μείνει και πολλή ενέργεια, μετά από μια δύσκολη χρονιά, για κάθε παίκτη υψηλού επιπέδου.

Η άμυνα της ομάδας του Ντεσάν φαίνεται ευάλωτη και ειδικά ο Βαράν είναι σε κακή κατάσταση 2 χρόνια τώρα. Αυτό η Ελβετία αναμένεται να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Έχει παίκτες έμπειρους και ικανούς, που μπορούν να κάνουν ζημιά, όπως ο Σακίρι, ο Γκαβράνοβιτς και ο Εμπολό. Γενικότερα διαθέτει ένα δεμένο σύνολο, από παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν φτάσει μέχρι και μια ανάσα μακριά από την οχτάδα του Μundial 2014.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Fun bet
19:00
Κροατία - Ισπανία
1
7.10
BET: 3 units
Mονό
22:00
Γαλλία - Ελβετία
Ελβετία over 0,5
1.87
BET: 17 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
19:00
Κροατία - Ισπανία
1 (+1,5 ΑΗ)
1.52
22:00
Γαλλία - Ελβετία
2 (+1,5 ΑΗ)
1.50
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 12.25
19:00
Κροατία - Ισπανία
2.45
22:00
Γαλλία - Ελβετία
Ελβετία over 1,5
5.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις