Ζευγάρια που βγάζουν γκολ

Στοίχημα Euro 2020

Στοίχημα Euro 2020: Μέχρι 2.20 στην Βουδαπέστη

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Και σήμερα μαζί σας, για την 2η μέρα των αγώνων της φάσης των «16» στο στοίχημα Euro 2020. Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα, με αυτή που ξεχωρίζει να πραγματοποιείται το βράδυ στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης ανάμεσα σε Βέλγους και Πορτογάλους.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Πρώτο ματς της ημέρας είναι αυτό στο «Πούσκας Αρένα» στην Βουδαπέστη. Ολλανδία εναντίον Τσεχία. Οι Ολλανδοί πέρασαν ως πρώτοι από τον όμιλο τους κάνοντας μάλιστα το 3/3.  Ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων με νίκη κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία, φιλοδωρώντας την με τρία γκολ, παρά τις αλλαγές στο βασικό σχήμα που έκανε ο Ντε Μπουρ. Φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις, οι οποίες κοστολογούν τον άσο στο 1.60 – 1.70. Για πρώτη φορά στην διοργάνωση οι Ολλανδοί θα αποχωριστούν το Άμστερνταμ.

Πέρασε και η Τσεχία στην επόμενη φάση, παρά την ήττα στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Αγγλία, στον οποίο δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους Άγγλους. Βέβαια οι 4 βαθμοί που εξασφάλισε στις πρώτες δύο αγωνιστικές ήταν αρκετοί για να την στείλουν στους «16». Βέβαια εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά για την ομάδα του Σιλχάβι. Βέβαια θα παλέψει, ώστε να κάνει την έκπληξη και να συνεχίζει να ονειρεύεται.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία στο ζευγάρι και όχι άδικα. Επιθετικά είναι ικανότατη, διαθέτοντας  μεγάλη ποιότητα. Αντίθετα βέβαια, στο μεσοαμυντικό κομμάτι, πάσχει. Οι Τσέχοι με τον Σικ σε φόρμα δεν νομίζω να μην βρουν τέρμα. Το αμφίτερμα στο 1.85 είναι  αρκετά τίμιο στα μάτια μου. Για τους λάτρεις του combo, θα πάρω τον άσο μαζί με την ισοπαλία, συνδυαστικά με το αμφίτερμα σε απόδοση 2.20.

Έχουν τον τρόπο για γκολ

Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο της, κάνοντας το απόλυτο σε νίκες και δεχόμενη μονάχα ένα γκολ. Στο τελευταίο ματς επικράτησαν άνετα των Ρώσων με 3-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της… πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκάκου, ο οποίος έχει σκοράρει 3 τέρμα σε ισάριθμα ματς, στο διάβα της εμφανίζεται η Πορτογαλία. Πλέον όμως δεν φτάνει μόνο αυτός. Θα πρέπει όλα τα αστέρια των Βέλγων να κάνουν δουλειά. Πιθανόν να μην σπατάλησαν δυνάμεις στους ομίλους, καθώς προέρχονταν και από απαιτητική χρονιά.

Καλή εμφάνιση κόντρα στην Γαλλία, με το 2-2 να αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες. Με τέσσερις πόντους πέρασε ως 3η στην επόμενη φάση. Στο τελευταίο ματς, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε δις με πέναλτι και πλέον μετράει πέντε γκολ στην διοργάνωση και 21 σε τελική φάση Euro. Θέμα χρόνου πλέον, να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αφού ισοφάρισε το ρεκόρ του Αλί Νταεί.

Αμφότερες οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση. Δεν μπορώ να κρυφτώ, αλλά μπορεί να εκτεθώ. Είμαι πεπεισμένος πως θα δούμε γκολ απόψε. Δε ξέρω αν κουβαλήσουν οι Ρονάλντο και Λουκάκου όμως το goal/goal το πιστεύω και πληρώνει 1.80.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
Combo
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
1X & goal/goal
2.20
BET: 3 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Goal/goal
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις