Με φόρα προς τον προημιτελικό

Με φόρα προς τον προημιτελικό

 Η Ολλανδία χαρίζει ωραίο ποδόσφαιρο στους φιλάθλους

Οι Ολλανδοί έκαναν το απόλυτο στους ομίλους τους Euro 2020 και στην επόμενη φάση αντιμετωπίζουν τους Τσέχους. Είναι αξιοσημείωτη η πορεία των «Οράνιε», καθώς παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αρκετοί παίκτες ξεχωρίζουν, με τον Ντάμφρις να είναι η έκπληξη. Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι κάνουν επίσης εξαιρετικό τουρνουά.

 Ολλανδία – Τσεχία: Διαφορά δυναμικότητας

Η Ολλανδία έρχεται με φόρα. Έχει καταφέρει να βγαίνει στην επίθεση με εξαιρετική ταχύτητα, ενώ φαίνεται να έχει τρομερή συνοχή σαν ομάδα. Τα οκτώ τέρματα που σκόραρε στην φάση των ομίλων του Euro 2020 δείχνουν πως επιθετικά δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να την σταματήσει. Αμυντικά δέχθηκε ένα σοκ την πρώτη αγωνιστική, απέναντι στους Ουκρανούς, όμως στην συνέχεια φαίνεται να το χρησιμοποίησε σαν μάθημα και κράτησε το μηδέν και στους δύο αγώνες. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση θα πρέπει να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να καταφέρει να βρει χώρους για να δημιουργήσει το παιχνίδι της.

Η Τσεχία είχε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στους ομίλους του Euro 2020. Αυτό που έχει σημασία άλλωστε είναι το αποτέλεσμα και σε αυτό στάθηκαν οι Τσέχοι. Πολύ καλή εμφάνιση ποδοσφαιρικά δεν έκαναν σε κανένα παιχνίδι και θα έλεγα πως τους λείπει αρκετά η δημιουργικότητα. Γενικότερα επιθετικά δεν με πείθουν. θεωρώ όμως πως αν αμυνθούν σωστά και δεν δώσουν χώρους θα βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
1 & over 1.5
2.00
BET: 10 units
Combo
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
0-0 σκορ ημιχρόνου & 1 τελικό αποτέλεσμα
5.70
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις