Το πούλμαν του… Φερνάντου Σάντους και το γραμμάτιο του Έλτσε

Το πούλμαν του... Φερνάντου Σάντους και το γραμμάτιο του Έλτσε

Μπορεί τελικά να μην έσπασε το κακό το σερί ο γκολφέρ, όμως να είναι καλά οι φίλοι μου οι Δανοί που βγάλανε μοναχοί τους την ασιατικάρα και μάλιστα με άνεση περίσσια. Στήλη διημέρου περιλαμβάνει σήμερα ο μπαξές, φυσικά με προβλέψεις Eurο θα γίνει η δουλειά.

Προβλέψεις Euro: Διήμερο με κόντρες

Θα μπορούσε να είναι τελικός, αλλά είναι ματσάρα για τους δεκάξι του Γιούρο. Από τη μία το Βέλγιο, από την άλλη η Πορτογαλία, κακός χαμός θα γίνει στη Σεβίγια που λέγανε και οι παλιοί.

Οι κοκκινοδιαβολαίοι έχουνε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουνε στους εαυτούς τους ότι μπορούνε να πάνε μέχρει τέλους. Ζόρικο το αντάμωμα με τους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά έτσι και προκριθούνε θα πάρουνε φόρα και μετά άντε πιάσ’ τους.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Βέβαια περιμένω ότι ο Φερνάντου Σάντους θα αρχίσει να παρκάρει το πούλμαν όπως έκανε παλαιά και τα πράματα ενδέχεται να ζορίσουν. Ιντριγκάρει η κοντρίτσα, διπλοχήναρο με άνδερ τριάμισο πάνω από το δίμπαλο.

Και μιαν επιλογή από τα ματσάκια της Δευτέρας θα σας δώκω. Δεν πτοούμαι από την πεντάρα της Ισπανίας στους δύσμοιρους τους Σλοβάκους. Με την Κροατία θα είναι αλλιώς τα πράγματα, άλλωστε η Χρβάτσκα απέδειξε εκ νέου πως όσο έχει την παλιά φρουρά με Μόντριτς-Πέρισιτς, θα το παλεύει σε κάθε διοργάνωση.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Χρωστούν και γραμμάτιο οι Κροάτες από το εξάμπαλο που είχαν μαζέψει στο Έλτσε το δεκαοχτώ, μπορούνε να βάλουν δύσκολα στη ρόχα και να την κοντράρουνε. Ασιατικόν, με ένα γκολ προβάδισμα στους Βαλκάνιους και επιστροφή σε περίπτωση που κάτσει διπλούρα με ένα γκολ διαφορά.

Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Χ2 & under 3,5
2.05
BET: 8 units
Μονό, Δευτέρας
19:00
Κροατία - Ισπανία
1 (+1 ΑΗ)
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις