Μια κυριακάτικη ποικιλία

Euro 2020

Euro 2020: Μια κυριακάτικη ποικιλία

Δεύτερη μέρα της φάσης των “16” του Euro 2020. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Πορτογαλία. Ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμούμε και την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Τσεχία, που μπορεί να μας προσφέρει θέαμα ή ακόμα και εκπλήξεις. Απόψε έχουμε ποικιλία σημείων με δυάδα, combo, ασιατικά και… οφσάιντ.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Παιχνίδι με παγίδες

Ξεκινάω από τον χρονικά πρώτο αγώνα της βραδιάς. Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Τσεχία στη Βουδαπέστη. Φαινομενικά οι “Οράνιε” είναι φαβορί, όμως το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Προσωπικά δεν έχω εντυπωσιαστεί από την Τσεχία, όμως οι Ολλανδοί έχουν αρκετά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους. Επίσης περιμένω να δω πως θα εμφανιστούν στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση εκτός Άμστερνταμ.

Εκτίμηση: Η Ολλανδία μου άρεσε επιθετικά στα ματς των ομίλων. Όπως είπα και στα μακροχρόνια, έχει τον καλύτερα στρωμένο δρόμο μέχρι τον ημιτελικό. Αν είναι σοβαρή μπορεί να κερδίσει σήμερα. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει το μηδέν. Combo με κάλυψη στη μια δυάδα μου και στην άλλη under 0,5 οφσάιντ στο πρώτο δεκάλεπτο. Το βρίσκω σε αξιόλογη απόδοση για δυάδα και θεωρώ πως σε νοκ άουτ παιχνίδια, που οι ομάδες παίζουν αναγνωριστικά στην αρχή, είναι value.

Ντέρμπι δύο κόσμων

Το βράδυ γίνεται ίσως το πιο αμφίρροπο ματς των “16”. Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στη Σεβίλλη. Αφενός έχουμε τους Βέλγους, που είναι εξαιρετικοί δημιουργικά, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και έχουν τον ενθουσιασμό για μια διάκριση με μια πολύ καλή φουρνιά παικτών. Ωστόσο στερούνται φανέλας και πρέπει να το αποδείξουν.

Κάτι που έχει αποδείξει σε μεγαλύτερο βαθμό η Πορτογαλία. Όμως η ομάδα του Σάντος δεν είναι καλή σ’ αυτό το τουρνουά. Η δύναμή της ήταν η άμυνά της, η οποία την εξέθεσε σε αγώνες με καλούς αντιπάλους, όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Γερασμένος και κουραστικός ο Πέπε, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο που φαντάζει σαν τον… Μπέντζαμιν Μπάτον. Περιμένω κάποια στιγμή να δω και τους άλλους αστέρες να βγαίνουν μπροστά, όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος δείχνει σαν να “έσκασε” από την εξαιρετική σεζόν του.

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι και αυτά τα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες. Οπότε, όσο κι αν θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το Βέλγιο υπερτερεί, φοβάμαι να αγοράσω τον άσσο του χωρίς κάλυψη, από τη στιγμή που η Πορτογαλία μπορεί να κάνει τη ζημιά με τα όπλα που διαθέτει ανά πάσα στιγμή. Περιμένω το παιχνίδι να μην περιοριστεί σε ένα γκολ. Μεγάλη η ποιότητα των επιθέσεων σε αντίθεση με τις δύο άμυνες και ειδικά των Πορτογάλων. Όσο για τα ειδικά, ίδιο ποντάρισμα στα οφσάιντ του δεκαλέπτου, καθώς επίσης και under 1,5 στο 1ο ημίχρονο στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Άλλωστε οι δυο ομάδες έχουν μ.ό. σχεδόν από ένα οφσάιντ μέχρι στιγμής στα παιχνίδια τους. Δύσκολα θα ρισκάρουν να ανεβάζουν τις άμυνές τους, οπότε…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.19
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Under 0,5 οφσάιντ στο πρώτο 10λεπτο
1.51
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Under 0,5 οφσάιντ στο πρώτο 10λεπτο
1.45
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
1Χ & over 1,5
1.52
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Over 2 AH
1.61
BET: 15 units
Combo
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
1Χ & over 1,5
1.98
BET: 12 units
Ειδικό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Under 1,5 οφσάιντ στο α' ημίχ.
2.25
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις