Οι εντυπωσιακοί «Οράνιε» και το πρώτο ντέρμπι

Οι εντυπωσιακοί «Οράνιε» και το πρώτο ντέρμπι

Βάζουν πλώρη για τα προημιτελικά του Euro 2020

Ολλανδία – Τσεχία στη Βουδαπέστη. Για πρώτη φορά εκτός Άμστερνταμ οι «Οράνιε», σε ένα γήπεδο μάλιστα όπου το τσέχικο στοιχείο αναμένεται να είναι κυρίαρχο. Είναι ένα ζήτημα η διαχείριση του πρώτου εκτός έδρας ματς, όμως η αισιοδοξία είναι μπόλικη στους Ολλανδούς. Κι αυτό γιατί οι διασταυρώσεις ήταν καλές μαζί τους, αφού αν προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τη Δανία στα προημιτελικά του Euro 2020 κι όχι κάποιο μεγαθήριο. Το 5-3-2 του Ντε Μπουρ που επικρίθηκε έντονα πριν το τουρνουά, δουλεύει άψογα καθώς βγάζει πάρα πολλές φάσεις, ενώ υπάρχει και αμυντική σιγουριά. Απ’ την άλλη οι Τσέχοι δείχνουν να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία, και ο ρόλος τους αναμένεται έντονα παθητικός.

Δεν περιμένω στραβοπάτημα των Ολλανδών κόντρα σε μια Τσεχία που δεν εντυπωσιάζει. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν, με τον άσο να παίζεται ακόμα και στα επίπεδα του 1.65. Ωστόσο, αυξάνω λίγο το ρίσκο συνδυάζοντάς τον με το over 1,5 για το 2.05. Από κοντά και το να σκοράρει ο Ντεπάι στο 2.20.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των νοκ – άουτ

Η πρώτη χρονικά κόντρα, ανάμεσα σε δύο από τα πρώτα φαβορί για κατάκτηση του Euro 2020. Βέλγιο εναντίον Πορτογαλίας στη Σεβίλλη, σε ένα ματς που ελαφρύ φαβορί δίνονται οι Βέλγοι. Ο Σάντος, μετά το διασυρμό από τους Γερμανούς, μπάλωσε τα κενά της μεσαίας γραμμής με την είσοδο των Μουτίνιο και Ρενάτο Σάντσεζ κόντρα στη Γαλλία, βελτιώνοντας έτσι τη μεσοαμυντική του λειτουργία παρά το γεγονός πως δέχθηκε δύο τέρματα. Η λογική λέει πως θα συνεχίσει έτσι, κόντρα στο πανίσχυρο μεσοεπιθετικά Βέλγιο το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζει. Μπορεί να έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο, όμως οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Στο διά ταύτα, περιμένω σκληρή μάχη, που οι πιθανότητες να οδηγηθεί στον έξτρα χρόνο ή ακόμα και στα πέναλτι, είναι αυξημένες. Μιλάμε όμως για δύο άμυνες που δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, και στις αντίπαλες επιθέσεις βρίσκονται παίχτες όπως οι Ρονάλντο, Λουκάκου και Ντε Μπρόινε. Κάτι σε 1-1, ή 2-2 μοιάζει…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Combo
19:00
Ολλανδία – Τσεχία
1 & Over 1,5
2.05
BET: 15 units
Σκόρερ
19:00
Ολλανδία – Τσεχία
Να σκοράρει: Μ. Ντεπάι
2.20
BET: 5 units
Μονό
22:00
Βέλγιο – Πορτογαλία
Goal/goal
1.83
BET: 15 units
Μονό
22:00
Βέλγιο – Πορτογαλία
Χ
3.30
BET: 8 units
Fun bet
22:00
Βέλγιο – Πορτογαλία
Να κριθεί στα πέναλτι
6.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις