Kυριακή με γκολ και υπερθέαμα

προγνωστικά

Προγνωστικά Euro 2020

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιρόφιλο, από μια Κυριακή με 2 αγώνες για τους «16» του Euro 2020. Aναμετρώνται μάλιστα τέσσερις από τις πιο θεαματικές ομάδες της διοργάνωσης. 18 γκολ έχουν πετύχει συνολικά ως τώρα, οπότε μπορούμε να περιμένουμε και σήμερα πολλά γκολ, και αναλόγως να κινηθούμε και στα προγνωστικά Euro.

Ολλανδία – Τσεχία

Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα επί της ουσίας ξεκινούν όταν κάνει την εμφάνιση της η Ολλανδία. Όπως παλιότερα, τα Μουντιάλ αρχίζαν όταν πατούσε στο γήπεδο η Βραζιλία. Έτσι και φέτος, το πρώτο πραγματικά ωραίο παιχνίδι που είδαμε, ήτανε το Ολλανδία – Ουκρανία 3-2. Οι «Οράνιε» όπως πάντα μπαίνουν από την αρχή με φουλ επιθετική τακτική, γεμίζοντας την περιοχή του αντιπάλου, όποιος κι αν είναι αυτός, με παίκτες που απειλούν την εστία. Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα και η ομάδα τους έχει ισορροπία. Πολύ καλή παρουσιάστηκε και η Τσεχία στον όμιλο, οπότε αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθούμε όλοι.

Βέλγιο – Πορτογαλία

Ζευγάρι που πόνταρα στα προγνωστικά Euro, ότι θα είναι ο τελικός. Η Πορτογαλία με απογοήτευσε πλήρως όμως. Πολύ σοφτ ομάδα, με μεγάλα κενά στην άμυνα. Το επιθετικό της ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο, άλλα δεν φαίνεται να λειτουργεί πάντα σωστά συνολικά. Ο Σάντος είναι από τους αγαπημένους μου προπονητές, άλλα ως τώρα, δεν έχει κάνει το ιδανικό κοουτσάρισμα. Κατεβάζει ενδεκάδες με χτυπητές δυσλειτουργίες και αργεί να τις διορθώσει με αλλαγές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η επιμονή στον Φερνάντεζ, που δεν τραβάει στον άξονα και στον Φερνάντο Σίλβα, που δείχνει εξουθενωμένος στην άκρη. Οι αντικαταστάτες τους, Ρενάτο Σάντσεζ και Αντρέ Σίλβα, όποτε μπήκαν πετάγανε φωτιές, και βοηθήσαν πολύ στο παιχνίδι των Πορτογάλων. Κάτι μου λέει όμως, ότι και σήμερα θα αργήσουμε να τους δούμε να μπαίνουν στο γήπεδο…

Για το Βέλγιο έγραψα ξεχωριστά την Τετάρτη στα μακροχρόνια Euro 2020. Πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα αυτή η καταπληκτική γενιά ποδοσφαιριστών να κατακτήσει ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Μας χόρτασε μπάλα εδώ και περίπου μια οχταετία και ίσως έφτασε η στιγμή να επιβραβευτούν όλοι αυτοί οι παιχταράδες που διαθέτει. Από εδώ και πέρα, θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι του Βελγίου θα βλέπουμε το εξής σκηνικό: «Ντε Μπρόινε ασίστ στον Λουκάκου και… γκολ». Δεν είναι τυχαία στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, εδώ και καιρό, το Βέλγιο. Ήρθε η ώρα να το αποδείξει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.32
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Πρόκριση Ολλανδία
1.33
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Πρόκριση Βέλγιο
1.75
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.44
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Goal/goal ή over 2,5
1.53
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Goal/goal ή over 2,5
1.60
BET: 5 units
Fun bet
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 3-2
18.00
BET: 2 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
1
2.47
BET: 8 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Over 4,5
7.10
BET: 4 units
Σκόρερ
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Να σκοράρει: Ρ. Λουκάκου
2.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις