Το λανθασμένο σετ και οι ευκαιρίες στη Segunda

Το λανθασμένο σετ και οι ευκαιρίες στη Segunda

Γεια και χαρά σε όλους. Οριακά καλή ήταν η χτεσινή μέρα καθώς τα δύο μονά χάθηκαν στα τελευταία λεπτά. Όμως το σύστημα 2-3-4 και τα μονά του έδωσαν τριάδα, συν τις δυάδες και βγήκαμε στο κέρδος, που είναι και το ζητούμενο.

Αγώνες υψηλής κρισιμότητας διεξάγονται σήμερα. Αρχή με από την Χώρα των Βάσκων και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο δεν χρειάζεται κάποιο  ιδιαίτερο κίνητρό, παίζει εναντίον της Ρεάλ και αυτό από μόνο του φτάνει. Αν και κρυφοκοιτάζει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω πρωταθλήματος. Η Ρεάλ μετά τη νίκη από την Χετάφε πήρε αέρα 4 βαθμών από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα σύμφωνα με τον Ζιντάν και πρέπει να δώσουν το 110% του εαυτού τους για να πετύχουν. Περιμένω σκληρό παιχνίδι γι’ αυτό και θα ποντάρω στο over 2,5 καρτών ομάδας της Ρεάλ, σε σημείο πρώτα το “Χ”, βολεύει και την πρωτοπόρο, ανεξάρτητα από τι αποτέλεσμα θα πάρει η Μπαρτσελόνα που παίζει αργότερα το βράδυ.

Μία Μπαρτσελόνα σε τρικυμία, μουρμούρα για τον Σετιέν, μουρμούρα από και προς τον Μέσσι, γενικότερα μύλος η κατάσταση στο εσωτερικό της. Ήρθε και η ισοπαλία εντός με Ατλέτικο να ανοίξει την διαφορά στους 4 βαθμούς και πλέον δυσκολεύει πολύ η υπόθεση τίτλος, αν και οι περισσότεροι θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ασχοληθούν με το Champions League. Μέσα σε όλα αυτά πάει στο “Μαδριγάλ” για να αντιμετωπίσει μια εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων της κατηγορίας την Βιγιαρεάλ. Αήττητη από την επανεκκίνηση έχει στα χέρια της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και παλεύει για να μπει τετράδα. Τελείως λανθασμένο το σετ των αποδόσεων, κοντράρω την κακή Μπαρτσελόνα ή μάλλον καλύτερα στηρίζω την καλύτερη γηπεδούχο, έστω και με κάλυψη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα                      

Ο θάνατός σου η ζωή μου στο Εσπανιόλ – Λεγανές, τελευταίος εναντίον προτελευταίου. Θα μπορούσα να γράψω πολλά κλισέ ακόμα αλλά καταλαβαίνουμε το νόημα. Αφερέγγυες αμυντικά, παλεύουν, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο που αυτό μόνο του δεν φτάνει, πρέπει να κυνηγήσουν την νίκη, οι ισοπαλίες δεν τους φτάνουν. Αν και με εξέθεσε την τελευταία φορά που την στήριξα, θα ξανά επιλέξω την γηπεδούχο, καθώς θεωρώ ότι έχει καλύτερο υλικό από την φιλοξενούμενη.

Στο Οσασούνα – Χετάφε, πίεση στους γηπεδούχους δεν υπάρχει και θέλουν μερικούς βαθμούς για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή τους.  Η Χετάφε πέτυχε σπουδαία νίκη επί άμεσης ανταγωνίστριας για την έξοδό στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει έτσι. Αποφεύγω το σημείο και διαλέγω το αμφίτερμα.

Υπάρχει πάντα και η Segunda

Από την αγαπημένη και με πολλά κρυφά διαμάντια, αυτή κατηγορία θα αποφύγω τα πολλά λόγια και θα πάω κατευθείαν στην πρόταση. Θα πάω ένα σύστημα 2-3-4 με goal/goal καθώς και τα τέσσερα ζευγάρια προσφέρονται για το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Μονό

15:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,5 κάρτες Ρεάλ (1.83)

Μονά και σύστημα 2-3 (απόδοση τριάδας 11.45)

18:00 Εσπανιόλ – Λεγανές: 1 (2.60)

20:30 Οσασούνα – Χετάφε: Goal/goal (2.20)

23:00 Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1X (2.00)

Σύστημα 2-3-4 (απόδοση τετράδας 17.65)

18:00 Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Ουέσκα: Goal/goal (2.00)

20:30 Λας Πάλμας – Πονφερναντίνα: Goal/goal (2.00)

20:30 Μάλαγα – Αλμπαθέτε: Goal/goal (2.10)

22:45 Αλκορκόν – Λούγκο: Goal/goal (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις