Με combo στους “16”

Euro 2020

Euro 2020: Με combo στους “16”

Πρεμιέρα σήμερα για τη φάση των “16” του Euro 2020. Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον τα λάθη δε συγχωρούνται. Μέχρι στιγμής είδαμε πολλά γκολ, αλλά στα νοκ άουτ, η προσέγγιση ενός αγώνα είναι τελείως διαφορετική. Οι μπουκ είναι υποψιασμένοι, οι αποδόσεις είναι χαμηλές σε πολλές περιπτώσεις και μια καλή λύση είναι να ποντάρουμε σε combo, χωρίς να ζητάμε τρελά πράγματα.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Κλειστό παιχνίδι με φαβορί

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Δανία στο Άμστερνταμ. Οι δεύτερες των δύο πρώτων ομίλων συγκρούονται με φόντο την πρόκριση στην οκτάδα. Το ανέλυσα και στα χθεσινά μακροχρόνια, θεωρώ πως οι Ουαλοί ίσως δε θα έπρεπε να είναι εδώ με την μπάλα που έπαιξαν, ωστόσο ήταν τυχεροί και αν μη τι άλλο πέτυχαν τη χειρότερη ομάδα του τουρνουά, την Τουρκία.

Όσο για τη Δανία, όλοι συμφωνούν πως αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Όλα στράβωσαν στο πρώτο ματς με τη Φινλανδία, όμως γρήγορα η ψυχολογία άλλαξε. Απέναντι στο Βέλγιο ήταν καλύτερη και στον τρίτο αγώνα με τη Ρωσία ήταν καταιγιστική.

Εκτίμηση: Περιμένω πάλι ένα παιχνίδι υπομονής από την Ουαλία, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις κάθετες μπαλιές στην άμυνα της Δανίας. Η μπάλα θα είναι περισσότερο στα πόδια των Δανών, που δικαίως είναι το φαβορί. Όχι όμως στο 1.80. Ακόμα και η Δανία άλλωστε δεν έχει λόγο να ανοιχτεί νωρίς. Συγκρατημένο πρώτο ημίχρονο, ένα γκολ τουλάχιστον στον αγώνα, σε συνδυασμό με διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων. Εκτός αυτού, ένα ποντάρισμα που πλήρωσε πολύ στους ομίλους ήταν το under 1,5 οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο. Ευνοούν τα κλειστά ματς. Άλλωστε οι Ουαλοί δεν έχουν ούτε ένα οφσάιντ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και οι Δανοί μόλις δυο.

Πρώτο τεστ μακριά από την Ιταλία

Λίγο αργότερα, στο Λονδίνο, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία στον πρώτο της αγώνα εκτός Ρώμης. Οι Ιταλοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον όμιλό τους. Δύο τριάρες στα πρώτα ματς και άλλο ένα γκολ με την Ουαλία, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στην επίθεση έκανε αρκετές ευκαιρίες. Σήμερα είναι το τελευταίο της σχετικά βατό παιχνίδι, καθώς παραμονεύουν Βέλγιο ή Πορτογαλία και στη συνέχεια πιθανότατα Γαλλία στο δρόμο για τον τελικό.

Η Αυστρία έκανε τη δουλειά της στους αγώνες που ήταν στα μέτρα της μέχρι στιγμής. Εύκολη νίκη απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ και στο ματς με την Ουκρανία ήταν καλύτερη. Η Ολλανδία της έβαλε δύσκολα, αποδεικνύοντας ότι είναι μια καλή ομάδα με περιορισμένες όμως δυνατότητες.

Εκτίμηση: Πως να μην είναι φαβορί η Ιταλία με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής. Δικαιολογημένο το 1.50, αλλά σε νοκ άουτ παιχνίδι… ευχαριστώ δε θα πάρω. Τουλάχιστον όχι σκέτο. Οι Ιταλοί θα σκοράρουν και οι Δανοί θα αναγκαστούν ακόμα και στο τέλος να βγουν μπροστά. Η “σκουάντρα ατζούρα” παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν είναι πλέον ομάδα του 1-0. Ωστόσο δε θα βάλει και 4άρα από ημίχρονο. Combo και εδώ λοιπόν με τον άσσο να συνοδεύεται από τουλάχιστον δύο γκολ και under στο ημίχρονο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Combo
19:00
Ουαλία - Δανία
Χ2 & over 0,5 & under 1,5 στο α' ημίχ.
2.00
BET: 15 units
Combo
19:00
Ουαλία - Δανία
Under 1,5 οφσάιντ στο α' ημίχ.
2.15
BET: 8 units
Combo
22:00
Ιταλία - Αυστρία
1 & over 1,5 & under 2,5 στο α' ημίχ.
2.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις