Με combo, σκόρερ, πρόκριση αλλά και F1

euro 2020

Euro 2020: Φαβορί η Δανία αλλά…

Με τις σημερινές αναμετρήσεις Ουαλία – Δανία και Ιταλία – Ελβετία ξεκινά η φάση των «16» του συναρπαστικού -όπως εξελίσσεται- Euro 2020. Ματς που ναι μεν έχουν φαβορί, ωστόσο οι αποδόσεις στα αουτσάιντερ είναι υπερβολικές για μονά παιχνίδια. Εκτός του Euro 2020, έχουμε και Φόρμουλα 1 στο κουπόνι Σαββάτου με τις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας να βγάζουν ένα ωραίο head to head. Στο διά ταύτα…

Euro 2020: Ουαλία-Δανία

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Ουαλία στον όμιλο, η οποία τερμάτισε δεύτερη υπερισχύοντας της Ελβετίας στην ισοβαθμία. Θετικές εμφανίσεις κυρίως αμυντικά για τους Ουαλούς, οι οποίοι δέχθηκαν μόνο 2 τέρματα, ενώ στο τελευταίο κράτησαν την Ιταλία στο 1 γκολ αν και αγωνίστηκαν για 35’ λεπτά με παίκτη λιγότερο. Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ θα αντιμετωπίσει την Δανία στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», χωρίς όμως να έχει στο πλευρό της το «Κόκκινο Τείχος» (οι οργανωμένοι οπαδοί των Ουαλών), που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν λόγω περιορισμών. Θα λείψει ο τιμωρημένος Αμπαντού.

Με μια ευρεία νίκη απέναντι στη Ρωσία (1-4) και σε συνδυασμό με την ήττα της Φινλανδίας απ’ το Βέλγιο (0-2), οι Δανοί εξασφάλισαν την δεύτερη θέση του ομίλου σε τριπλή ισοβαθμία. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα, καθώς οι Δανοί έπαιξαν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές ευκαιρίες και στα τρία παιχνίδια. Αντίπαλος στα μέτρα τους η Ουαλία, ευκαιρία για τους Σκανδιναβούς να φτάσουν στα προημιτελικά όπου θα συναντήσουν τον νικητή του Ολλανδία – Τσεχία. Χωρίς νέες απουσίες.

Ουαλία και Δανία αναμετρήθηκαν και στον όμιλο του Nations League το ’18 με τους Δανούς να κερδίζουν μέσα-έξω (2-0 και 1-2).

Έχει το πάνω χέρι η Δανία μεν, αλλά όλα μπορεί να συμβούν σε μονά παιχνίδια. Οι Ουαλοί θα στηριχτούν και πάλι στην άμυνά τους και θα προσπαθήσουν να δώσουν χαμηλό τέμπο στον αγώνα. Με βάση τα παραπάνω θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία αλλά και στο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι.

Euro 2020: Άρχισε να θυμίζει Ιταλία…

Πρώτη, τρεις νίκες σε τρία ματς και μηδέν παθητικό (7-0) για την Ιταλία στον Α’ όμιλο. Αήττητη για 30 ματς πλέον (ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ της από το 1930!), 11 σερί νίκες (όλες με μηδέν παθητικό!), η ομάδα του Μαντσίνι δείχνει έτοιμη φέτος να επιστρέψει στα υψηλότερα σκαλιά. Ωραίο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία και ταχύτητα στην επίθεση από την μία, απροσπέλαστη άμυνα από την άλλη. Πολύ καλό Euro 2020 πραγματοποιούν οι δύο της Σασουόλο (Μπεράρντι και Λοκατέλι), αλλά και ο Ιμόμπιλε με δύο γκολ και μία ασίστ έως τώρα. Ευρύ ροτέσιον στο τελευταίο με Ουαλία, πήραν ανάσες 8 βασικοί, ωστόσο οι «Ατζούρι» θα στερηθούν και τώρα τις υπηρεσίες των Κιελίνι και Φλορέντζι.

Μετά την Βόρεια Μακεδονία, η Αυστρία κέρδισε και την Ουκρανία (0-1) και προκρίθηκε ως δεύτερη στον Γ’ όμιλο. Μάλιστα, οι δύο αυτές νίκες ήταν οι πρώτες για την Αυστρία σε επίπεδο Euro, ενώ είναι και η πρώτη φορά που προκρίνονται από την φάση των ομίλων. Παίκτης ορόσημο για την ομάδα του Φράνκο Φόντα ο «πασπαρτού» Αλάμπα, ανάλογα με την θέση του οποίου αλλάζει και το σύστημα ανάμεσα σε 3-1-4-2 ή 4-2-3-1. Απέναντι στην Ιταλία αναμένεται να προτιμηθεί η τριάδα στα στόπερ με στόχο τον περιορισμό των κινδύνων.

Συντριπτικά υπέρ των Ιταλών η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, τελευταία φορά που ηττήθηκαν από την  Αυστρία ήταν το 1961 σε ένα φιλικό (1-2!). Έκτοτε μετρούν 10-3-0 ενώ τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε επίσημο ήταν στη φάση των ομίλων του παγκόσμιου κύπελου του 1998 (2-1 υπέρ των Ιταλών).

Η Αυστρία θα προσπαθήσει να αμυνθεί και να μην αφήσει διαδρόμους στους Ιταλούς. Εκτιμώ ότι αν και θα δυσκολευτεί, εντέλει θα κερδίσει η Ιταλία, επομένως θα ρισκάρουμε με το Χ ημίχρονο/1 τελικό. Επιπλέον, θα ποντάρουμε σε combo τα κόρνερ των Ιταλών μαζί με γκολ τους στο Β’ ημίχρονο αλλά και στο anytime του Ινσίνιε.

Κουπόνι Σαββάτου: Το έχει ο Μεξικανός…

Όγδοος αγώνας για την Φόρμουλα 1 στο πρώτο από τα δύο «κολλητά» Γκραν Πρι που θα γίνουν στην Αυστρία, το επονομαζόμενο «Γκραν Πρι της Στυρίας». Σπουδαία μάχη μεταξύ Μερσέντες και Ρεντ Μπουλ διαδραματίζεται φέτος, με τους Χάμιλτον και Φερστάπεν να μας χαρίζουν σπουδαίες μονομαχίες μέχρι τώρα. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα όσον αφορά τους ομόσταυλους των δύο προαναφερθέντων, με τον Σέρχιο Πέρεζ (3ος με 84β.) να υπερτερεί έναντι του Βάλτερι Μπότας (5ος με 59β.).

Μεγάλο πλεονέκτημα για τους «ταύρους» φαίνεται να είναι η τελική ταχύτητα των κινητήρων της Χόντα (Ρεντ Μπουλ), όπως φάνηκε και στους δύο τελευταίους αγώνες σε Αζερμπαϊτζάν και Γαλλία. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στην πίστα της Αυστρίας, η οποία έχει τρεις μεγάλες ευθείες, σημεία όπου λογικά η Ρεντ Μπουλ θα έχει αβαντάζ.

Ενόψει των προκριματικών του Σαββάτου λοιπόν, η μάχη για την pole προβλέπεται συναρπαστική, ωστόσο εκτιμώ ότι η Ρεντ Μπουλ έχει το «πακέτο» για να καταταχθεί ψηλότερα. Επομένως, θα πάμε με την επιλογή του Πέρεζ στο head to head με τον Μπότας για τις κατατακτήριες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Ουαλία - Δανία
Χ
3.35
BET: 5 units
Ειδικό
19:00
Ουαλία - Δανία
Να κριθεί στα πέναλτι
5.30
BET: 5 units
Ρίσκο
22:00
Ιταλία - Αυστρία
Χ ημ. /1 τελ.
4.00
BET: 5 units
Combo
22:00
Ιταλία - Αυστρία
Over 4,5 κόρνερ Ιταλία & over 0,5 Ιταλία στο β' ημίχρονο
2.20
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Ιταλία - Αυστρία
Να σκοράρει: Λ. Ινσίνιε
3.40
BET: 5 units
Γκραν Πρι Στυρίας - Κατατακτήριες δοκιμές
16:00
H2H κατατακτήριων - Πέρεζ vs Μπότας
Πέρεζ
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις