Άνετα η Ιταλία, ζόρικα τα πράγματα στο Άμστερνταμ

euro 2020

Euro 2020: Η Ιταλία έχει και εξαιρετικό πρωτάθλημα!

Στην φάση των ομίλων του Euro 2020 η Ιταλία μας έδειξε πως το εγχώριο πρωτάθλημα της είναι εξαιρετικό. Ο Μαντσίνι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, εκτός από τον τρίτο τερματοφύλακα. Εντύπωση έκαναν, όμως, με τις εμφανίσεις τους και κάποιοι παίκτες του Ιταλικού πρωταθλήματος που δεν είχαν συστηθεί στο ευρύ κοινό, όπως ο Μίραντσουκ της Ρωσίας και ο Μάελε της Δανίας.

Euro 2020: Ουαλία – Δανία με φαβορί… αλλά και χωρίς

Η Ουαλία έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους ομίλους και πήρε δίκαια την πρόκριση. Ωραίο ποδόσφαιρο με χτυπήματα στις αντεπιθέσεις. Οι Ουαλοί είναι από τις ομάδες που έχουν τρομερό κλίμα στο Euro 2020 και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο Μπέιλ είναι ο σούπερ σταρ, όμως, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και είναι ο ηγέτης που πρέπει να είναι. Δύσκολο το έργο απέναντι στην Δανία και όλα θα εξαρτηθούν από το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη.

Η Δανία κατέκτησε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, είναι εξαιρετική στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία φάσεων. Το μόνο αρνητικό της είναι πως λείπει ο καθαρός επιθετικός. Ο παίκτης που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Απέναντι στην Ουαλία αναμένεται να παίξει κλειστά για να μην δώσει χώρο για αντεπιθέσεις. Σίγουρα είναι ένα ματς που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Ιταλία – Αυστρία: Διαφορά δυναμικότητας

Η Ιταλία δείχνει να είναι ολοκληρωμένη ομάδα. Αμυντικά δείχνει απροσπέλαστη, στο κέντρο ο Μαντσίνι δεν ξέρει ποιον να διαλέξει και στην επίθεση σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Η φετινή Ιταλία τα έχει όλα, όμως δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στα δύσκολα. Αυτό δεν αναμένεται να γίνει ούτε απέναντι στην Αυστρία, οπότε απλώς μένει σε εγρήγορση για τα δύσκολα.

Η Αυστρία προσωπικά δεν με έπεισε στους ομίλους. Μπορεί να είχε δύο νίκες, όμως οι εμφανίσεις της ήταν μέτριες. Ο Αρναούτοβιτς δεν μπορεί να γεμίσει την θέση του ηγέτη στην επίθεση και η Αυστρία θα τα βρει δύσκολα απέναντι στους Ιταλούς. Ο Αλάμπα είναι πολυεργαλείο και το αποδεικνύει έως τώρα στο Euro 2020, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό για να αποτελέσει η Αυστρία εμπόδιο για την ομάδα του Μαντσίνι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 3.10
19:00
Ουαλία - Δανία
Η Δανία να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.70
22:00
Ιταλία - Αυστρία
1 & over 1.5
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις