Μέχρι και 5.50 στα πρώτα νοκ – άουτ ματς

Euro 2020

Euro 2020: Οι ”16” στην πράξη πρώτη

Νοκ – άουτ λοιπόν, και η αγωνία κορυφώνεται. Εδώ που επιβιώνουν οι σκληροί, και όποιος δεν μπορεί… σπίτι του! Δεύτερες ευκαιρίες δεν υπάρχουν πλέον, καθώς κάθε λάθος κοστίζει. Δύο αναμετρήσεις την ημέρα, για τέσσερις ημέρες, προκειμένου να βγει η οκτάδα των προημιτελικών του Euro 2020.

Euro 2020: Ουαλία – Δανία

Πλήρως επιτυχημένη η πορεία των Ουαλών, ομολογώ πως δεν περίμενα να περάσουν απ’ τον όμιλο. Υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, καθώς το «σταύρωμα» με τη Δανία δεν είναι απαγορευτικό για όνειρα, και η μνημειώδης πορεία στο Euro της Γαλλίας είναι ακόμα νωπή.

Απ’ την άλλη, η Δανία των τριών μόλις βαθμών στον όμιλο, κατάφερε και προκρίθηκε ως δεύτερη, αφού βοήθησε η «σκούπα» του Βελγίου. Απ’ τις ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρώτη φάση, και αφού ξεπέρασε το σοκ του τραυματισμού του ηγέτη Έρικσεν, έβαλε πλώρη για τους «16». Χαρακτηριστικό του κυριαρχικού της ποδοσφαίρου, οι 61 τελικές προσπάθειες, περισσότερες από κάθε άλλη στο τουρνουά.

Περνώντας στο διά ταύτα, περιμένω ισορροπημένη την αναμέτρηση του Άμστερνταμ. Φαβορί στις αποδόσεις η ποιότητα των Δανών, όμως οι «δράκοι» θα παλέψουν με νύχια και με δόντια. Παρά την αμυντική προσήλωση των τυπικά γηπεδούχων, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, όπως όλα των Δανών. Το αμφίτερμα στο 2.25 παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Επίσης, σε λογική fun bet μπορεί να αναζητηθεί το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι, πέριξ του 5.50.

Euro 2020: Ιταλία – Αυστρία

Οι Ιταλοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δε θυμίζουν σε τίποτα τις ομάδες του παρελθόντος. Άκρως επιθετικοί πλέον, και μόνες θύμησες του παρελθόντος η τακτική και η αμυντική συνέπεια. Με τη νίκη κόντρα στους Ουαλούς, η Ιταλία έφτασε το αήττητό της στα 30 παιχνίδια, επίδοση με την οποία ισοφάρισε αυτή της ομάδας της δεκαετίας του 1930 ενώ κράτησε καθαρά δίχτυα για ενδέκατο σερί. Φρέσκαρε ο Μαντσίνι στο τελευταίο ματς του ομίλου, τώρα γυρίζουν οι βασικοί, με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ. Πρώτο ματς μακριά από τη Ρώμη, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Η Αυστρία, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Euro 2020 με την παλικαρίσια νίκη επί της Ουκρανίας, σε ματς που υπήρξε έντονη φημολογία για βολική ισοπαλία. Και πιθανώς, αν έμενε στο Χ, να είχε αντίπαλο πιο κοντά στα μέτρα της. Τώρα, όμως, το εμπόδιο ψηλώνει πολύ κόντρα στο δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης.

Δίκαιος ο φαβοριτισμός της «σκούαντρα ατζούρα», ωστόσο το 1.45 δε λέει κάτι. Αντιθέτως, υπάρχει αξία στον άσο από ημίχρονο στο 2.25. Συνηθίζουν να μπαίνουν πολύ δυνατά οι Ιταλοί και να βρίσκουν τέρμα πριν την ανάπαυλα.

Επίσης, στη λογική ενός ανοιχτού παιχνιδιού, μπορεί να παιχθεί και ο συνδυασμός άσου και over 1,5. Η Αυστρία δεν ξέρει να «κλείνεται», αντιθέτως παίζει μπάλα, κάτι που βοηθά την εμφάνιση υψηλού σκορ.

Δύο γκολ στα πρώτα δύο ματς για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, πήρε ρεπό στο τρίτο. Επιστρέφει στην ενδεκάδα και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, βρίσκεται στο 2.40.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουαλία – Δανία
Goal/goal
2.25
BET: 8 units
Fun bet
19:00
Ουαλία – Δανία
Να κριθεί στα πέναλτι
5.50
BET: 3 units
Μονό
22:00
Ιταλία – Αυστρία
1/1
2.25
BET: 10 units
Combo
22:00
Ιταλία – Αυστρία
1 & over 1,5
1.86
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Ιταλία – Αυστρία
Να σκοράρει: Τσ. Ιμόμπιλε
2.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις