Ποτέ μην υποτιμάς τους Ουαλούς

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ουαλίας στην εικόνα να πανηγυρίζει με τη σημαία. Είναι στα σημερινά προγνωστικά η εθνική.

Euro 2020 Προγνωστικά

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Τελείωσε με δραματικό τρόπο η φάση των ομίλων και σήμερα μπαίνουμε στο κυρίως πιάτο του τουρνουά. Όσο προχωράμε στην διοργάνωση οι προβλέψεις θα γίνονται όλο πιο δύσκολες. Πάμε, όμως, να αρχίσουμε τα προγνωστικά Euro 2020.

Euro 2020: Ουαλία – Δανία

Οι καταπληκτικοί για 2ο σερί Euro Ουαλοί, εξέθεσαν πάλι όσους τους προόριζαν για την τελευταία θέση και κλείδωσαν την πρόκρισή τους στους 16. Σήμερα, απέναντι στους Δανούς,  μια ομάδα που δεν είναι μεγαθήριο, μπορούν να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους. Χωρίς κάτι αξιοζήλευτο στο ρόστερ τους αλλά με όπλο την ενότητα συνεχίζουν στην διοργάνωση. Οι Δανοί πέρασαν πολλά δεινά στον όμιλο αλλά την τελευταία αγωνιστική διέλυσαν την απογοητευτική Ρωσία του παικταρά Τζιούμπα και προκρίθηκαν. Μοιάζουν το φαβορί στο Άμστερνταμ, αλλά μην ξεχνάμε ότι παρά το πάθος που βγάζουν, τους λείπει και ο καλύτερός τους παίκτης.

Το παιχνίδι το αναμένω κλειστό και πολύ δυνατό. Η Δανία θα έχει την κατοχή και οι Ουαλοί θα προσπαθήσουν να τρέξουν στη αντεπίθεση. Για μένα είναι το πρώτο υποψήφιο παιχνίδι για παράταση φέτος, καθώς θα υπάρχει τεράστια σκοπιμότητα στο παιχνίδι και των δύο. Κι αυτό γιατί ξέρουν ότι ίσως να μην ξαναβρούν άλλη φορά αντίπαλο στα μέτρα τους σε νοκ άουτ φάση και δεν θέλουν να κλωτσήσουν την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, θα πάω κόντρα στο φαβορί για πρόκριση. Μου αρέσουν πολύ οι Ουαλοί. Ωραίο ποδόσφαιρο για το ρόστερ τους και υψηλό ομαδικό πνεύμα. Επίσης, οι Δανοί πιστεύω ότι μετά το περιστατικό με την Έρικσεν έμειναν όρθιοι λόγω του κόσμου τους. Τώρα σε ένα μεικτό γήπεδο τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά.

Euro 2020: Ιταλία – Αυστρία

Το ματς στο Wembley. Το λιγότερο ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα. Κι αυτό γιατί η Αυστρία δεν μου έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο όσο οι υπόλοιπες 15 ομάδες. Οι Αυστριακοί τελικά βόλεψαν τους Ουκρανούς, αφού τους έστειλαν στην 3η θέση να παίξουν με τους πολύ πιο βατούς Σουηδούς. Οι Ιταλοί πέρασαν τον όμιλο χωρίς καμία δυσκολία και αντιμετωπίζουν μια ομάδα επιπέδου Ελβετίας στην επόμενη φάση. Πραγματικά άψογες οι εμφανίσεις των παικτών του Μαντσίνι, αλλά μένει να τους δούμε με ομάδες επιπέδου Βελγίου και Πορτογαλίας. Δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα οι Ιταλοί και δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα αν θέλουν να φοβίσουν τους επόμενους αντιπάλους τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.32
19:00
Ουαλία – Δανία
Under 2,5
1.55
22:00
Ιταλία – Αυστρία
1
1.50
BET: 30 units
Μονό
19:00
Ουαλία - Δανία
Χ
3.30
BET: 12 units
Μονό
19:00
Ουαλία - Δανία
Πρόκριση Ουαλία
3.08
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις