Γκολ από 1.75 μέχρι… 3.50

Γκολ από 1.75 μέχρι... 3.50

Καλημέρα σε όλους! Άσχημη μέρα είχαμε χθες, καθώς ενώ πέρασε εύκολα η πρώτη χρονικά πρόταση με το goal/goal στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ (5-2 τελικό), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δε θα αναλύσω το πώς και το γιατί, άλλωστε έτσι είναι το στοίχημα, μία σε δικαιώνει και μία σε εκθέτει. Πάμε γρήγορα στις δύο σημερινές προτάσεις. 

Mάχη με φόντο… Premier League και σωτηρία στο «Χόθορνς» 

Δύο ομάδες που πριν μερικά χρόνια βλέπαμε το όνομά τους σε παιχνίδια της Premier League, συγκρούονται σήμερα στο Μπρόμιτς, ακολουθώντας… βίους αντίθετους στο πρωτάθλημα -πλέον- της Championship. Από τη μία μεριά η Γουέστ Μπρομ που θέλει να κλειδώσει τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην απ’ ευθείας άνοδο, ενώ από την άλλη η Χαλ, η οποία παλεύει να σώσει την κατηγορία. 

Η γηπεδούχος ομάδα, έχοντας κάνει μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την πολύ καλή εν γένει παρουσία της, με το εισιτήριο της απ’ ευθείας ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Premier. Στο «Χόθορνς» έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, παραχωρώντας αρκετές ισοπαλίες στη διάρκεια της σεζόν (8 τον αριθμό σε σύνολο 19 αγώνων). Σκοράρει με καλό ρυθμό, καθώς μετράει κατά μέσο όρο περίπου δύο γκολ ανά αγώνα, αξιοποιώντας την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση. Όστιν και Περέιρα βρίσκουν με ευκολία τα δίχτυα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα τους προς το στόχο της ανόδου. Η άμυνά της πάντως κάνει νερά στα εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς έχει δεχθεί 23 τέρματα σε 19 αναμετρήσεις.

Η Χαλ, η οποία μέχρι πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια, παίζοντας μάλιστα μέχρι και στα προκριματικά του Europa League τη σεζόν 2014-15 και μετά από σωρεία οικονομικών προβλημάτων που ακόμα την ταλανίζουν, προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και επισκέπτεται την πόλη του Μπρόμιτς, με στόχο να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από τη δυνατή Άλμπιον. Εκτός έδρας εμφανίζεται καλύτερη απ’ ό,τι στα εντός έδρας παιχνίδια της, παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο, ενώ διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις όταν αγωνίζεται σε “ξένο” έδαφος. 

Όλα για όλα κι από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο, έχοντας έφεση σε αυτό τον τομέα. Σε αυτό βοηθάει και η προϊστορία “δείχνοντας” αμφίτερμα στη συντριπτική πλειοψηφία των συναντήσεων. Θα ρισκάρω και σε ένα fun bet, να σκοράρουν και οι δύο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, καθώς η Χαλ σκοράρει και δέχεται τέρματα κατά ριπάς στην επανάληψη. 

Φορμαρισμένη η Ίντερ, πάντα επικίνδυνη η Μπολόνια 

Πάμε στο Μιλάνο, εκεί όπου η γηπεδούχος Ίντερ, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το ερχόμενο Champions League, φιλοξενεί την αδιάφορη και πάντα υπολογίσιμη εκτός έδρας Μπολόνια.  

Η ομάδα του Κόντε, μετά την εμφατική εξάρα επί της ουραγού Μπρέσια, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μιας και η Λάτσιο αποχαιρέτισε και τις τελευταίες ελπίδες για την διεκδίκηση του τίτλου μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα της από τη Μίλαν. Ο Λουκάκου επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, που μαζί με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ θα αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.  

Η Μπολόνια του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, όντας αδιάφορη, καθώς για να διεκδικήσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη του χρόνου, χρειάζεται νίκες και συνδυασμούς αποτελεσμάτων στις επόμενες εννέα αγωνιστικές, ώστε να πιάσει την έκτη προνομιούχο θέση. Πάντως, μακριά από την έδρα της παίζει ανοιχτά, έχει κάνει ζημιές, καθώς έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 αγώνες. Ευχάριστη έκπληξη ο πιτσιρικάς Ορσολίνι που σαν δεξιό χαφ, σκοράρει, δίνει ασίστ και αποτελεί βασικό εργαλείο στα χέρια του Μιχάιλοβιτς. 

Ανοιχτό ματς στο Μιλάνο, πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε έναν αγώνα χωρίς σκοπιμότητες. 

Μονό 

17:00 Γουέστ Μπρομ – Χαλ: Goal/goal (1.83) 

Ρίσκο

17:00 Γουέστ Μπρομ – Χαλ: Goal/goal στο β’ ημίχρονο (3.50) 

Μονό 

18:15 Ίντερ – Μπολόνια: Goal/goal (1.75) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις