Γύρος των 16 με διπλασιασμό και άνω

προγνωστικά

Υπερδιπλασιασμός στους «16»

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα δικά μου μάτια που δεν θέλω να τελειώσει. Φτάσαμε αισίως στον επόμενο γύρο, με 16 ομάδες να διεκδικούν 8 εισιτήρια. Αρχής γενομένης από σήμερα, με δύο αγώνες στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας και για τους δύο αγώνες, τους οποίους θα συνδυάσουμε για να «πάρουμε» μια καλοπληρωμένη δυάδα.

Ουαλία – Δανία

Μπορεί να μην αποτελεί το ντέρμπι αυτού του γύρου, όμως θα είναι ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού κοντράρονται δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και αποτελεί γρίφο ποια θα είναι πιο έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση.

Οι Ουαλοί στηριζόμενοι στην εμπειρία και στο ατομικό ταλέντο δύο – τριών παικτών, θέλουν να δείξουν ομοιογένεια και να πάνε το παιχνίδι σε ένα χαμηλό τέμπο,  το οποίο θα τους συμφέρει, ψάχνοντας ένα γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση. Από την άλλη, η Δανία είναι δίκαια φαβορί, αφού διαθέτει πιο γεμάτο ρόστερ, με περισσότερους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ικανούς να κρίνουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Βέβαια, θα πρέπει να βρουν τρόπο να σπάσουν την άμυνα της Ουαλίας, αφού δεν θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα όπως την Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι, που την διέλυσαν.

Μπορεί τη ζυγαριά να γέρνει προς την Δανία, αλλά εγώ θα πάω με επιφύλαξη και ποντάρω στο under 2,5, αφού δεν βλέπω να ανοίγονται εύκολα αυτές οι δύο ομάδες. Και η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι μια καλή επιλογή με τιμές κοντά στο 1,95.

Φουριόζοι Ιταλοί

Η Ιταλία σε τρία παιχνίδια έδειξε γιατί αποτελεί ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Με σοβαρότητα, καλό ποδόσφαιρο και συμπαγή άμυνα πέρασε τον όμιλο με άνεση και ευελπιστεί να φτάσει μέχρι την κούπα. Αποψινή της αντίπαλος η Αυστρία, η οποία βρισκόμενη σε έναν σχετικά δύσκολο όμιλο, κατάφερε να πάρει δύο νίκες και να περάσει. Υπάρχει μια ποιότητα στην ομάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί όπως είδαμε μπορούν να φτάσουν άνετα στην επίτευξη δύο ή και περισσότερων γκολ στα παιχνίδια τους, αφού η επιθετική τους γραμμή τρομάζει. Αδυνατώ να πιστέψω πως αυτή η Αυστρία θα βάλει φρένο σε αυτή την ομάδα, οπότε θα ανεβάσω λίγο το ρίσκο. Αφού ο άσος κυμαίνεται χαμηλά και στο 1,45, θα ποντάρω στο combo του άσου με over 1,5 σε σαφώς πιο ανεβασμένη απόδοση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.83
19:00
Ουαλία - Δανία
Under 2,5
1.53
22:00
Ιταλία - Αυστρία
1 & over 1,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις