Πρόκριση… α λα ιταλικά

Προγνωστικά Euro

Προγνωστικά Euro 2020

Καλημερίζω και χαιρετίζω μετά από αρκετό καιρό τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Ελέω προσωπικών υποχρεώσεων απείχα για ένα διάστημα, όμως τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσω να σας βγάλω ξανά… bet a tet με το ταμείο με προγνωστικά Euro!

Με δυο ματς ανοίγει η αυλαία της φάσης των νοκ – άουτ παιχνιδιών στα προγνωστικά Euro. Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, Ουαλία και Δανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δυο ισοδύναμες ομάδες στα μάτια μου και οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Από τη μια πλευρά, η ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο προκρίθηκε σχετικά άνετα από τη φάση των ομίλων, έχοντας εξασφαλίσει τέσσερις βαθμούς στις δυο πρώτες αγωνιστικές με Ελβετία και Τουρκία και γνωρίζοντας μια… γλυκιά ήττα την τελευταία αγωνιστική από τους Ιταλούς.

Από την άλλη πλευρά, οι Σκανδιναβοί πήραν το εισιτήριο για τους «16» την τελευταία αγωνιστική, καθώς μετά από δυο διαδοχικές ήττες από Φινλανδία και Βέλγιο, συνέτριψαν τη Ρωσία. Οι τρεις βαθμοί στάθηκαν αρκετοί ώστε να τους δώσουν τη 2η θέση του ομίλου πίσω από τους «κόκκινους διαβόλους».

Εκτίμηση: Όπως προαναφέρθηκε, οι αποδόσεις είναι δυσανάλογες για τους δυο αντιπάλους. Η διπλή ευκαιρία υπέρ των Ουαλών προσφέρει διπλασιασμό και αυτή θα επιλέξω από το εν λόγω ματς.

Προθέρμανση για τους «8»

Περνάμε τώρα στο κυρίως πιάτο από το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Euro. Η Ιταλία, μια από τις τρεις ομάδες που είχαν το απόλυτο νικών στη φάση των ομίλων, κοντράρεται με την Αυστρία στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό, αλλά και την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, το «Γουέμπλεϊ».

Εν αντιθέσει με το προηγούμενο ματς, εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και θα το υποστηρίξουμε. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στη φάση των ομίλων. Μαζί με Βέλγιο και Ολλανδία είναι οι μοναδικές ομάδες που έκαναν το «τρία στα τρία», ωστόσο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι η μοναδική που έχει απαραβίαστη την εστία της!

Κι αν οι Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία δεν αποτελούσαν κάποιο φόβητρο για τους Ιταλούς, το ίδιο ισχύει και για τους Αυστριακούς. Καλή ομάδα, αλλά εκτιμώ δεν θα αποτελέσει μπελά. Οι Ιταλοί, αν παρουσιαστούν σοβαροί όπως στα τρία ματς στο «Ολίμπικο», δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα και μπορούν να κάνουν μια καλή προθέρμανση για τους «8», όπου εκεί τους περιμένει μια δυνατή μονομαχία (Βέλγιο ή Πορτογαλία).

Εκτίμηση: Με βάση την καλή της άμυνα και τον απαιτητικό αγώνα που ακολουθεί στην προημιτελική φάση, θεωρώ ότι οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα επιδιώξουν το γρήγορο γκολ κι από εκεί και πέρα θα κρατήσουν δυνάμεις. Για αυτό τον λόγο, θα πάμε στον συνδυασμό 1 & under 2,5. Δηλαδή, περιμένουμε μια νίκη της Ιταλίας με 1-0 ή 2-0…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουαλία - Δανία
2.02
Μονό
22:00
Ιταλία - Αυστρία
1 & under 2,5
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις