Μια εκρηκτική γενιά, με ένα αχτύπητο δίδυμο…

euro 2020

Euro 2020 Μακροχρόνια

Aγαπητοί φίλοι από τη μέρα που άρχισε το Euro 2020, μια ερώτηση είναι αυτή που κυριαρχεί μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων: “Ποιος λες να το πάρει”; H δική μου απάντηση ήτανε ξεκάθαρη από την αρχή, το Βέλγιο. Μια καταπληκτική, πολύ προικισμένη γενιά παικτών, έφτασε πιστεύω στην κατάλληλη ηλικία να σηκώσει ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Εδώ και περίπου μια δεκαετία, αυτοί οι παικταράδες συστήθηκαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, νεαρά παιδιά τότε. Τώρα, βρίσκονται στην ιδανική στιγμή τους ως ομάδα. Με πολλές πλέον εμπειρίες και επιτυχίες, σε όλα τα επίπεδα, τόσο ατομικά ο καθένας όσο και συνολικά.

Το μόνο που λείπει από αυτή την ωραία πορεία ως τώρα είναι μια κούπα. Το Βέλγιο έδειξε και στους ομίλους ότι ήρθε εδώ για να την κατακτήσει. Κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα την Ρωσία μέσα στην Αγία Πετρούπολη, στη συνέχεια έκανε ανατροπή στο σκορ επί της πολύ καλής Δανίας μέσα στην Κοπεγχάγη και φάνηκε σοβαρό με τη Φινλανδία. Οι Βέλγοι έχουν μια ομάδα που διαθέτει πραγματικά δύο ισάξιες εντεκάδες. Σκεφτείτε ότι δεν χωράνε πλέον στη βασική δύο ”κολόνες” του οικοδομήματος. Ο κεντρικός χαφ Βίτσελ και ο … ”πολύς” Έντεν Αζάρ, που συνεχώς ανεβαίνει.

Το βασικότερο, όμως, για εμένα, είναι ότι το Βέλγιο διαθέτει το πιο ”καυτό” δίδυμο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο Ντε Μπρόιν είναι μακράν με διαφορά το καλύτερο δεκάρι, και το αποδεικνύει κάθε μα κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Ο Λουκάκου είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην Ευρώπη φέτος, και απλά δεν σταματιέται με τίποτα. Πάνω τους θα στηριχθεί από εδώ και πέρα ο καλός τεχνικός Μαρτίνεθ, που έχει φτιάξει ένα δεμένο και πλήρως ισορροπημένο σύνολο.

Οι αποδόσεις στα προγνωστικά Euro 2020 δίνουν αυτή την ομαδάρα ως 7ο φαβορί για να κατακτήσει το κύπελο, πίσω ακόμα και από την απογοητευτική Ισπανία. Μόνο να γελάσω μπορώ με αυτό το γεγονός, και να το εκμεταλλευτώ στα προγνωστικά Euro 2020, προφανώς. Οι Βέλγοι έχουν δύσκολο δρόμο, παίζοντας πρώτα με την πολύ τεχνική, άλλα light Πορτογαλία, και στη συνέχεια λογικά με την φοβερή Ιταλία, που δεν δοκιμάστηκε, όμως, ακόμα σε πραγματικά δύσκολο αγώνα έξω από την έδρα της. Αν περάσει από αυτές τις δυο, μένει μόνο ένας καλός και φορμαρισμένος αντίπαλος στον τελικό πια, η πάντα επιθετική και πανέμορφη, Ολλανδία…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μακροχρόνιο Euro 2020
Νικητής διοργάνωσης
Βέλγιο
11.00
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Να φτάσει ως τον τελικό
Βέλγιο
6.50
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Νικητής διοργάνωσης
Βέλγιο ή Ολλανδία
5.00
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Πρώτος - δεύτερος στο τουρνουά
Νικητής Βέλγιο και 2ος Ολλανδία
38.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις