Γκολ και σημείο στην Νορβηγία

Προγνωστικά Eliteserien

Προγνωστικά Eliteserien: Ντέρμπι κορυφής στην Μπόντε

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι μου, επιστρέφουμε με προγνωστικά Eliteserien. Δεν κλείσαμε καλά την εβδομάδα μας στην Νορβηγία με 1/4 στην τελευταία στήλη. Αλλά υπάρχουν κι αυτά, τουλάχιστον η δυάδα που επιβεβαιώθηκε κάλυψε τα χαμένα μας πονταρίσματα. Πέμπτη σήμερα και επιστροφή με ντέρμπι κορυφής και δυνατές αναμετρήσεις, για να δούμε τι ψάρια βγάλαμε.

Μπόντο Γκλίμτ – Μόλντε

Η Μποντό Γκλιμτ έφυγε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 από την έδρα της Βαλερένγκα με το γκολ του Σολμπάκεν. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά απειλητικοί, αλλά ο Ρώσος τερματοφύλακας Χάϊκιν ήταν σε εξαιρετική μέρα σώζοντας σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του. Μετά και από αυτή την αγωνιστική οι κιτρινόμαυροι είναι 1οι με 20 βαθμούς όσους και η σημερινή τους αντίπαλος. Η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν έχει δυνατό της όπλο την έδρα όπου θα βρίσκεται και ο κόσμος στο πλευρό της. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχουν 4 Ν και 1 Ι με 16 γκολ ενεργητικό και 4 παθητικό. Απών ο Μπονιφασέ και αμφίβολος ο Λόντε.

Η Μόλντε σημείωσε την 3η σερί της νίκη αυτή τη φορά με θύμα την Στάμπαεκ με 2-1. Με τον Ομόϊγιουάνφο να σημειώνει και τα 2 τέρματα για την ομάδα του. Με αυτό το τρόπο έπιασε στη κορυφή τη  Μποντό Γκλιμτ. Έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Μόε Έρλινγκ με 3 σερί νίκες και μέχρι στιγμής αήττητη εκτός έδρας. Με 2 Ν και 2 Ι με 9 γκολ ενεργητικό και 6 παθητικό. Πάει στη Μπόντε για θετικό αποτέλεσμα. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μετράει 3 νίκες και 2 ήττες, με τις ήττες να έρχονται τα 2 τελευταία χρόνια. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ, Σιόλσταντ και Λίντε.

Εκτίμηση:  Οι πρωτοπόροι της Eliteserien προσφέρουν αρκετό θέαμα στις αναμετρήσεις τους. Με τις τελευταίες 10 να έχουν 7/10 goal/goal & over 2,5 και 5/10 goal/goal & over 3,5. Κίνητρο για τον πρώτο σκόρερ Ομόϊγιουάνφο (9 γκολ) να βρει γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενάντια στον καλύτερο τερματοφύλακα της κατηγορίας. Και να συνεχίσει την καλή του παράδοση αφού στα 4 τελευταία παιχνίδια που βρέθηκε αντιμέτωπος με την Μποντό σκόραρε στα 3. Μιας και τα άκρα της Μποντό βρίσκουν ρυθμό στο τομέα της δημιουργίας θα ρίξουμε μια ζαριά και στην εκτελεστική ικανότητα του Μπότχαιμ (6 γκολ).

Προγνωστικά Εliteserien: Επιστροφή με βαθμό-ούς

Η Κρίστιανσουντ γνώρισε την ήττα μετά από 5 αγωνιστικές από την Χάουγκεσουντ με 3-0. Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, όπου δεν κατάφερε για την ίδια δυστυχώς να πετύχει κάποιο τέρμα. Παρά την ήττα η ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν βρίσκεται 3η με 15 βαθμούς. Η Κρίστιανσουντ στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς έχει 3 νίκες χωρίς αμφίτερμα και 1 ισοπαλία. Αυτή απέναντι στη πρώτη Μποντό Γκλιμτ και συνολικά 4/4 under 2,5. Μοιρασμένη επίσης η παράδοση με την Μιοντάλεν. Με τις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε ως γηπεδούχος να έχει απολογισμό 2-1-2 και 4/5 under 2,5.

Η Μιοντάλεν  σε ένα ματς που ήταν καλύτερη από την Στρόμσγκοντσετ δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς. Έμεινε ισόπαλη με 1-1 και βρίσκεται στη 13η θέση με 6 βαθμούς. Στις 3 εξόδους της ως τώρα η ομάδα του Χάνσεν Βέγκαρντ έχει 1 Ν και 2 Η. Φανερώνοντας μεγάλη δυσκολία στο να αποδώσει μακριά από το σπίτι της. Δυστυχώς λίγες οι επιθετικές λύσεις για τον Νορβηγό τεχνικό. Με τον Όβενσταντ να είναι ο μόνος που έχει σημειώσει 2 τέρματα από τα 6 συνολικά της ομάδας του σε 6 αγώνες. Απών ο μακροχρόνιος ο Σκίσταντ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος ομάδα είναι πιο συμπαγής και επιθετική στο γήπεδο της. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που δυσκολεύονται να πάρουν βαθμούς εκτός έδρας. Γι’αυτό και θα πάω με ένα combo υπέρ των γηπεδούχων που θα ψάξουν επιστροφή αυτή την αγωνιστική με βαθμό ή βαθμούς.

Προγνωστικά Eliteserien: Μυρίζει over στο Σιέν

Η Οντς έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπραν με 3-1 με πρωταγωνιστή τον φορμαρισμένο Μπακενγκά. Ο τελευταίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα. Έτσι ανέβασε την ομάδα του στην 7η θέση με 9 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 8-8. Μέχρι στιγμής εντός έδρας η ομάδα του Ζον Φρούντα Νόρνες δεν έχει ηττηθεί. Έχοντας 1 Ν και 1 Ι με 2/2 under 2,5. Η παράδοση με την Τρόμσο παρουσιάζει αρκετά τέρματα. Με τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας να σημειώνονται 4/5 goal/goal & over 2,5. Απών ο Χάγκεν.

Από την άλλη η Τρόμσο ηττήθηκε στο ντέρμπι νεοφώτιστων από τη Λίλεστρομ με 2-1 στην έδρα της. Και βρίσκεται 11η με 8 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 10-14. Οι παίχτες του Χέλστραπ Γκάουτε τα πάνε αρκετά καλά εκτός έδρας. Με απολογισμό 2-1-1 και 2/4 over 2,5. Ο Εμπιγιέ συνεχίζει να δίνει επιθετικές λύσεις με 4 γκολ ως τώρα σε 8 αγώνες. Απόντες οι Εσπεγιόρντ και Γκούντερσεν.

Εκτίμηση:  Δύο ομάδες που εκτός της καλής μεταξύ τους παράδοσης στα γκολ έχουν δώσει δείγματα ότι μπορούν να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Γι´αυτό θα επιλέξω το απλό line στο over σε καλή τιμή με ελπίδα να δούμε θέαμα στο Σιέν.

Προγνωστικά Eliteserien: Παράδοση στο Χ

Η Στάμπαεκ έχασε όπως αναμενόταν με 2-1 στην έδρα της Μόλντε. Αλλά πάλεψε όσο μπορούσε και την δυσκόλεψε ως το τέλος. Μετά και από αυτή την ήττα έπεσε στην 15η θέση με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 7-11. Η Στάμπαεκ όσο και να μη βρίσκεται σε καλή φόρμα αποτελεί κακό δαίμονα της Βαλερένγκα. Αφού στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας έχει 4 Ι και 1 Ν με 4/5 under 2,5. Απών ο Κάσι.

Η Βαλερένγκα παρά την απουσία του κομβικού Ντόνουμ ήρθε ισόπαλη για 2η συνεχόμενη αγωνιστική. Αυτή την φορά ενάντια στην Μποντό Γκλιμτ με 1-1. Και βρίσκεται 5η με 13 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-13. Η ομάδα του Φαγκέρμο Νταγκ Είλε στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Στάμπαεκ έχει 3 Ι και 2 Η. Απόντες οι Ντόνουμ και Κιάρτασον ενώ αμφίβολος είναι ο Χολμ.

Εκτίμηση: Τρομερή η παράδοση στο Χ για τις 2 ομάδες. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις η ισοπαλία επιβεβαιώθηκε στις 6!! Δεδομένης της απουσίας του Ντόνουμ θα τιμήσω το Χ σε εξαιρετική τιμή!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Μποντό Γκλιμτ - Μόλντε
Goal/goal & over 3,5
2.40
BET: 20 units
Fun bet
19:00
Μποντό Γκλιμτ - Μόλντε
Να σκοράρουν: Μπότχαιμ & Ομόϊγιουάνφο
5.50
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.22
19:00
Κρίστιανσουντ - Μιοντάλεν
1Χ & under 3,5
1.72
19:00
Οντς - Τρόμσο
Over 2,5
1.87
BET: 10 units
Μονό
21:00
Στάμπαεκ - Βαλερένγκα
Χ
3.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις