Οι τελευταίες προκρίσεις των ομίλων

Euro 2020 προγνωστικά

Euro 2020: Τελευταία τους ευκαιρία για το θαύμα

Έφτασε η ώρα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στο Euro 2020.

Η απροσδόκητη ισοπαλία, την οποία κατάφεραν οι Ούγγροι να αποσπάσουν από τη Γαλλία, αφήνει ακόμα κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Αν οι “Μαγυάροι” κερδίσουν περνάνε σίγουρα, ενώ σε όποια άλλη περίπτωση αποκλείονται. Δεν έχουν να χάσουν κάτι και δεν περιμένω να παίξουν συντηρητικά αλλά να τα δώσουν όλα για να περάσουν από τον πιο δύσκολο όμιλο του τουρνουά.

Οι Γερμανοί με νίκη ελπίζουν ακόμα και για την πρώτη θέση (ανάλογα του αποτελέσματος στον άλλον αγώνα), με ισοπαλία περνάνε σίγουρα και με ήττα όλα θα κριθούν στα γκολ. Περιμένω να παίξουν επιθετικά για να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Προβληματική, όμως, η άμυνά τους στα προηγούμενα παιχνίδια και δε θεωρώ απίθανο το να δεχτούν ένα γκολ. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και νίκη για τους Γερμανούς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Καιρός να παίξουν μπάλα

Απογοητευτική η Γαλλία με την Ουγγαρία και παρά του ότι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ακόμα δεν έχουμε δει το επίπεδο ποδοσφαίρου που αναμέναμε από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Η Πορτογαλία εκτέθηκε κόντρα στη Γερμανία και τώρα παίζει την πρόκρισή της, την οποία μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και με μία ισοπαλία.

Περιμένω επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες γιατί οι μεν Γάλλοι δεν έχουν το άγχος της πρόκρισης για να παίξουν συντηρητικά και οι δε Πορτογάλοι θέλουν τη νίκη. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βάλουν από τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ περιμένω τον Ρονάλντο να σκοράρει σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι της εθνικής του ομάδας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Γερμανία - Ουγγαρία
1 & over 3,5
2.20
BET: 8 units
Μονό
22:00
Πορτογαλία - Γαλλία
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Πορτογαλία - Γαλλία
Να σκοράρει: Κρ. Ρονάλντο
2.80
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις