ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Όλοι στο κόλπο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Όλοι στο κόλπο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Όλοι στο κόλπο

Euro 2020

Euro 2020: Παίζει τα ρέστα της η Πολωνία

Με τις σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Euro 2020. Στην Αγία Πετρούπολη η Πολωνία θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Σουηδία για να ελπίζει σε πρόκριση,. Στη Βουδαπέστη συγκρούονται Πορτογαλία και Γαλλία, με τους «μπλε» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16». Για πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά…

Καθοριστική αποδείχθηκε η νίκη των Σουηδών απέναντι στους Σλοβάκους (1-0), καθώς σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων, τους εξασφάλισε την πρόκριση στην φάση των «16» του Euro. Οι Σκανδιναβοί ήταν συνολικά καλύτεροι στον αγώνα, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά ήρθε με πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 77’.

Άλλη μία καλή εμφάνιση του Ίσακ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, ωστόσο αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Σλοβάκων και κέρδισε το πέναλτι ήταν ο Ρόμπιν Κουάισον, ερχόμενος από τον πάγκο ως αλλαγή του Μάρκους Μπεργκ. H νίκη απέναντι στην Σλοβακία επέκτεινε το αήττητο σερί των Σουηδών στα 7 παιχνίδια (6-1-0, επίσημα και φιλικά), διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ! Δεν αναμένονται αλλαγές από τον Άντερσον.

Βαθμό που την διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης πήρε η Πολωνία από την Ισπανία (1-1). Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μοράτα στο 25’, δεν πτοήθηκε. Έβγαλε φάσεις (μεταξύ αυτών και 2 δοκάρια), βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Λεβαντόφσκι (54’) ενώ γλίτωσε και με το χαμένο πέναλτι του Μορένο στο 58’. Στόχος τώρα των Πολωνών είναι μόνο οι 3 βαθμοί κόντρα στην Σουηδία για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Σημαντική η επιστροφή του Κριχόβιακ, που είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι με την Σλοβακία και έλειψε με την Ισπανία.

Συντριπτικά υπέρ των Σουηδών η πρόσφατη παράδοση των δύο χωρών, με τους Σκανδιναβούς να μετρούν 5 σερί νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό. Μάλιστα τελευταία ήττα από την Πολωνία είναι την σεζόν 1991/1992 σε φιλικό (2-0).

Υποχρεωμένη να επιτεθεί και να κυνηγήσει την νίκη η Πολωνία. Δεν θα έχουν εύκολο έργο όμως απέναντι στην συμπαγή άμυνα των Σουηδών, οι οποίοι έχουν τους παίκτες να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Θα ποντάρουμε στο να μην ηττηθούν οι Σουηδοί σε συνδυασμό με τα κόρνερ των Πολωνών.

Προβλημάτισαν αμφότερες

Βαριά ήττα για τους πρωταθλητές Ευρώπης απέναντι στη Γερμανία (2-4). Αν και προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία τους με το γκολ του Ρονάλντο στο 15’, δύο αυτογκόλ μέσα σε 4 λεπτά από Ντίαζ και Γκερέιρο (35’ και 39’) έμελλε να αλλάξουν την ιστορία του αγώνα. Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι συνολικά. Βρήκαν άλλα δύο γκολ με Χάβερτζ και Χόσενς (51’ και 60’) και το μόνο που κατάφεραν οι Πορτογάλοι ήταν να μειώσουν με τον Ζότα στο 67’. Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Σάντος. Χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί, έστω ως τρίτη (με την προϋπόθεση ότι η Γερμανία θα κερδίσει την Ουγγαρία).

Πρώτη ήττα για την Πορτογαλία μετά από 7 παιχνίδια. Η αμέσως προηγούμενη ήταν από την Γαλλία για το Nations League (1-0 στις 14 Νοεμβρίου του ’20). Παραμένει εκτός ο Ζοάο Φέλιξ. Ίσως ξεκινήσει βασικός ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση ως αλλαγή στο ματς με την Γερμανία, ενώ είχε και δοκάρι.

Μάλλον υποτίμησαν την Ουγγαρία οι Γάλλοι και το πλήρωσαν. Φλύαρη κατοχή, χωρίς ιδέες μεσοεπιθετικά με το γκολ των Ούγγρων στην εκπνοή του ημιχρόνου να βάζει δύσκολα στους παγκόσμιους πρωταθλητές. Από ένα βολέ του Λιορίς και μια αδράνεια της ουγγρικής άμυνας, που εκμεταλλεύτηκε ο Εμπαπέ, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους Γάλλους, που έφτασαν έτσι τους 4 βαθμούς και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» του Euro. Στόχος βέβαια των «τρικολόρ» είναι η νίκη και η πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να συναντήσει την «βατή» Ελβετία στην επόμενη φάση. Τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο Euro ο Ντεμπελέ. Δεν στερείται βέβαια επιλογών ο Ντεσάν.

Η νίκη (στην παράταση) των Πορτογάλων απέναντι στην Γαλλία στον τελικό του Euro 2016 είναι το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τους Ίβηρες από το 2000 έως σήμερα. Συνολικά μετρούν 1-1-6 με αντίπαλο την Γαλλία στο διάστημα αυτό, σε επίσημα και φιλικά, βρίσκοντας δίχτυα μόλις 3 φορές. Εξίσου αρνητική είναι και η παράδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Γαλλία, κόντρα στην οποία δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα.

Πρωταθλητές Ευρώπης εναντίον πρωταθλητών κόσμου. Ενδεχομένως να αρκεί ο βαθμός στους Πορτογάλους. Θα κυνηγήσουν την πρωτιά οι Γάλλοι για να διασταυρωθούν με την Ελβετία. Θα πάμε και εδώ με ένα συνδυαστικό, με επιλογές το αμφίσκορο και μία κίτρινη κάρτα για κάθε ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Combo
19:00
Σουηδία - Πολωνία
1Χ & over 3,5 κόρνερ Πολωνία
2.12
BET: 15 units
Combo
22:00
Πορτογαλία - Γαλλία
Goal/goal & over 0,5 κάρτα Γαλλία και over 0,5 κάρτα Πορτογαλία
2.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις