Τελευταία στροφή των ομίλων… μέχρι 3.05

Euro 2020

Euro 2020: Αυλαία στους ομίλους του 

Οι τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με τις προκρίσεις στους «16» του Euro 2020, θα διευθετηθούν απόψε. Πολύ μπλεγμένη η κατάσταση στον πέμπτο όμιλο, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον έκτο.

Σλοβακία – Ισπανία

Ντέρμπι. Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης αμφότερες. Έτσι όπως τα έχει κάνει ο Ενρίκε και η Ισπανία, δε θα προκαλέσει εντύπωση τυχόν αποκλεισμός. Υπερβολικά άτυχη στα δύο πρώτα ματς, αλλά και φλύαρη, χρειάζεται μόνο νίκη. Οι Σλοβάκοι παίζουν για δύο αποτελέσματα. Όσο εύκολα μπορεί να ‘ρθει 0-3, άλλο τόσο εύκολα μπορούν να κολλήσουν ξανά οι Ίβηρες. Μακριά από σημεία, το μόνο που κράτησα είναι ο καταλογισμός ενός πέναλτι στο 2.62. Σχετικά εύκολα δείχνει την άσπρη βούλα ο Κάιπερς, ενώ θυμίζω πως οι Ισπανοί κέρδισαν ήδη πέναλτι κόντρα στην Πολωνία.

Σουηδία – Πολωνία

Για δύο αποτελέσματα οι Σκανδιναβοί, ενώ σε συνδυασμό αποτελεσμάτων προκρίνονται ακόμη και με ήττα, μόνο νίκη χρειάζονται οι Πολωνοί. Ανώτεροι μέχρι τώρα στο τουρνουά οι Σουηδοί, με σκληρή άμυνα, παίρνουν αυτό που θέλουν, ενώ ο Ίσακ είναι σε σούπερ κατάσταση παρά το γεγονός πως έχει μείνει χωρίς γκολ. Γυρίζει ο Κουλουσέφσκι, πρακτικά πλήρης. Οι Πολωνοί, μετά την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας, πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στους Ισπανούς, με ταμπούρι γενικώς. Τώρα όμως πρέπει να επιτεθούν. Κουάισον και Ίσακ δεν πιάνονται σε ανοιχτό γήπεδο όμως… Το σετ έχει βγει για ένα περίεργο λόγο με φαβορί την Πολωνία, κρατάω τον άσο με κάλυψη στην ισοπαλία, ενώ περιμένω και γκολ αργά.

Γερμανία – Ουγγαρία

Από τη μιζέρια της πρεμιέρας, στους «επτά ουρανούς» πλέον οι Γερμανοί. Τρομερή η απόδοσή τους κόντρα στους Πορτογάλους, πέρα για πέρα δίκαιο το τελικό 4-2, μπορούσαν και περισσότερα. Δεν αναμένω να συναντήσουν δυσκολίες στην υποδοχή της Ουγγαρίας, η οποία έπαιρνε κυρίως δύναμη απ’ το γεμάτο «Φέρεντς Πούσκας». Στο Μόναχο τώρα, δύσκολα τα πράγματα… Ο συνδυασμός άσου από ημίχρονο με το over, στο αξιοπρεπέστατο 2.00.

Πορτογαλία – Γαλλία

Για δύο αποτελέσματα ουσιαστικά αμφότερες καθώς πολύ δύσκολα θα μείνουν με τέσσερις βαθμούς εκτός οι Πορτογάλοι. Να αφήσει πίσω της την εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς θέλει η ομάδα του Σάντος, ενώ και οι Γάλλοι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους κόντρα στους Ούγγρους. Δείχνει για βολική ισοπαλία, που θα τις στείλει χεράκι – χεράκι στα νοκ άουτ του Euro 2020.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Ειδικό
19:00
Σλοβακία – Ισπανία
Καταλογισμός πέναλτι
2.62
BET: 4 units
Μονό
19:00
Σουηδία – Πολωνία
1 DNB
2.10
BET: 10 units
Late
19:00
Σουηδία – Πολωνία
Γκολ μετά το 70’
1.87
BET: 7 units
Combo
22:00
Γερμανία – Ουγγαρία
1/1 & over 2,5
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:00
Πορτογαλία – Γαλλία
Χ
3.05
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις