ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αυλαία στους ομίλους... μέχρι 2.90

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αυλαία στους ομίλους... μέχρι 2.90

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αυλαία στους ομίλους… μέχρι 2.90

Euro 2020

Euro 2020: Αυλαία στους ομίλους

Τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2020. Περιμένουμε τις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ των “16” της επόμενης φάσης. Απόψε ρίχνονται στη μάχη οι δύο τελευταίοι όμιλοι, όπου οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Κίνδυνος για το φαβορί στον 5ο όμιλο

Ξεκινάω από τον 5ο όμιλο, εκεί που το μεγάλο φαβορί, η Ισπανία κινδυνεύει να μείνει εκτός. Απόψε αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και θέλει νίκη για να μην ασχοληθεί με τον άλλο αγώνα του ομίλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θέλει να μην κερδίσει η Πολωνία για να προκριθεί ως καλύτερη τρίτη. Οι Ισπανοί κούρασαν με το εξαντλητικό τους passing game και η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών της την έχει οδηγήσει με την πλάτη στον τοίχο. Οι Σλοβάκοι χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό, αλλά όσες ομάδες έχουν αυτή τη λογική, καταλήγουν με άδεια χέρια.

Εκτίμηση: Περιμένω λοιπόν ένα παιχνίδι που θα ανοίγει όσο περνάει η ώρα. Οι Ισπανοί θα έχουν ευκαιρίες και χρειάζεται να τις αξιοποιήσουν. Τρίτο τους παιχνίδι εντός έδρας και οφείλουν να το πάρουν. Οι αποδόσεις της νίκης τους ωστόσο είναι απαγορευτικές. Θα πάω λοιπόν στο αγαπημένο μου combo που τόσες φορές μας έχει πληρώσει φέτος. Θα πάω στο over 2,5, αλλά με λιγότερα από 3 γκολ στο πρώτο μισό.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Ταυτόχρονα, στην άλλη γωνιά της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, η Σουηδία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Οι Σκανδιναβοί, με σοβαρό στήσιμο, χωρίς να δεχτούν γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση με 4 βαθμούς. Πλέον παίζουν το πλασάρισμά τους στην πρώτη τριάδα του ομίλου. Αντίθετα οι Πολωνοί, έχουν μόνο έναν βαθμό και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη απόψε. Στάθηκαν καλά στη Σεβίλλη και πήραν πολύτιμη ισοπαλία, Ωστόσο πληρώνουν την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στη Σλοβακία.

Εκτίμηση: Δεν έχω εντυπωσιαστεί από τους Πολωνούς για να τους στηρίξω. Βέβαια είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο στην αναμέτρηση. Οι Σουηδοί μπορούν να ξεκουράσουν ενδεχομένως και κάποιους παίκτες, αν όχι από την αρχή, όσο περνάει η ώρα. Σφιχτή ομάδα, που δύσκολα δέχεται γκολ. Ωστόσο οι Πολωνοί θα πρέπει να βγουν μπροστά και αν μη τι άλλο, μπορούν να σκοράρουν δεδομένου ότι διαθέτουν τον ίσως καλύτερο σέντερ φορ του πλανήτη. Και στα δυο παιχνίδια, η Πολωνία σκόραρε στο 2ο ημίχρονο. Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που όσο περνάει η ώρα θα χαλαρώνει. Μάλιστα το διπλό στο επιμέρους σκορ του 2ου ημιχρόνου πληρώνει κοντά στον τριπλασιασμό.

Τελική ευθεία στον όμιλο “φωτιά’

Κλείνω με τον 6ο όμιλο. Εκεί, οι Γάλλοι, παρά την γκέλα απέναντι στην Ουγγαρία, έφτασαν τους 4 βαθμούς και έχουν μαθηματικά προκριθεί. Παίζουν λοιπόν μόνο για την κατάταξη απέναντι στην Πορτογαλία, η οποία περνάει ακόμα και με ήττα με δυο γκολ. Είναι στο +1 στη διαφορά τερμάτων και με 3 βαθμούς θα κερδίζει στην ισοβαθμία των καλύτερων τρίτων την Ουκρανία και τη Φινλανδία.

Όλα αυτά, δεδομένου ότι δε θα έχουμε καμία έκπληξη στο Μόναχο. Εκεί το παιχνίδι δε χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Οι Ούγγροι θέλουν τη νίκη, αλλά δεν μπορούν. Ναι, ήταν καλοί απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι σε ανοιχτό γήπεδο. Απέναντι σε κλειστές άμυνες δυσκολεύονται και το απέδειξαν. Οι Γερμανοί ωστόσο είναι πιο ικανοί σ’ αυτό το κομμάτι και έδειξαν πόσο μεγάλη φανέλα έχουν απέναντι στους Πορτογάλους.

Εκτίμηση: Σ’ αυτό τον όμιλο θα πάω με μια δυάδα. Αφενός στο ντέρμπι της Πορτογαλίας με τη Γαλλία βλέπω γκολ. Η Πορτογαλία κάποια στιγμή θα το ψάξει για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Η Γαλλία θα βρει περισσότερους χώρους. Ξεκινάει από 1-1 το παιχνίδι στα μάτια μου και θα περιμένω άλλο ένα για πληρωμή. Όσο για τον αγώνα στο Μόναχο, θεωρώ πως οι Γερμανοί θα κερδίσουν, αλλά δε θα δούμε πάρα πολλά γκολ δεδομένου του τρόπου που αγωνίζεται η Ουγγαρία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Combo
19:00
Σλοβακία - Ισπανία
Under 2,5 ημίχ. / Over 2,5 τελ.
2.20
BET: 15 units
Μονό
19:00
Σουηδία - Πολωνία
Πολωνία να κερδίσει οποιοδήποτε ημίχρονο
1.85
BET: 10 units
Μονό
19:00
Σουηδία - Πολωνία
Αποτέλεσμα β' ημιχρόνου: Πολωνία
2.90
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.87
22:00
Πορτογαλία - Γαλλία
Over 2 AH
1.72
22:00
Γερμανία - Ουγγαρία
1 & under 4,5
1.67
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις