Γκολ με το σταγονόμετρο

Euro 2020

Euro 2020: Γκολ με το σταγονόμετρο

Επιστρέψαμε στο απόλυτο των επιτυχιών στην προηγούμενη στήλη. Τελευταία μέρα της φάσης των ομίλων σήμερα, με πολλά μέτωπα να είναι ακόμη ανοιχτά και τους Ισπανούς να τρέχουν μετά τις πρώτες φλύαρες εμφανίσεις τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Euro 2020.

Σλοβακία – Ισπανία

Στην Σεβίλλη θα πάμε για το παιχνίδι της τυπικά γηπεδούχου Σλοβακίας με την Ισπανία. Οι Σλοβάκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την νίκη της πρώτης αγωνιστικής και έχασαν από την Σουηδία, από πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακάς της. Δεν ήταν κακοί αλλά οι Σουηδοί ήταν ανώτεροι. Ακόμη βέβαια ένας βαθμός τους αρκεί για να βρίσκονται έστω και σαν 3οι στους 16, απέναντι σε μια Ισπανία που δεν φοβίζει.

Οι Ισπανοί έβγαλαν τα μάτια τους για 2ο σερί παιχνίδι και πλέον τρέχουν. Η συντριπτική, αλλά ανούσια κατοχή τους μετουσιώθηκε σε ένα γκολ και μετά από αυτό έχασαν τα άχαστα. Τους “δίκασε” η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με τον Λεβαντόφσκι να ισοφαρίζει. Πλέον θέλει νίκη για να είναι τους «16» με ίσως κάποια μικρή πιθανότητα να περνά και με ισοπαλία, όπως η Πορτογαλία το 2016!

Αν πριν κάποια χρόνια και με αυτά τα βαθμολογικά δεδομένα έπαιζε Ισπανία με Σλοβακία δεν νομίζω να είχε κάποιος αμφιβολία για το ποιος θα περνούσε. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ισπανία δεν τρομάζει και αν οι Σλοβάκοι που βολεύονται με τον βαθμό είναι σφιχτοί πίσω, δύσκολα θα σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Θα ποντάρουμε στο «δωράκι» κατά την γνώμη μου under 2,5 στο 2.25.

Γερμανία – Ουγγαρία

Συνέχεια με τα βραδινά παιχνίδια του τελευταίου ομίλου. Στο Μόναχο, Γερμανία εναντίον Ουγγαρίας. Οι Γερμανοί με υπερηχητική εμφάνιση νίκησαν τους Πορτογάλους με καταπληκτικό Γκόσενς και έβαλαν πλώρη για την 1η θέση σε συνδυασμό και με την γκέλα της Γαλλίας. Οι Ούγγροι έκαναν την ζημία που λέγαμε και εκτός απροόπτου στερούν από τους Γάλλους την πρωτιά. Πέρα από αυτό όμως έχουν και δικαίωμα στο όνειρο αφού με νίκη απέναντι στην Γερμανία θα προκριθούν στα νοκ άουτ. Σαφέστατα αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για ίσως την έκπληξη της διοργάνωσης.

Περιμένω τους Ούγγρους, όπως και στα προηγούμενα δύο ματς σφιχτούς στην άμυνα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Και λέω στο πρώτο γιατί στο δεύτερο το πιο λογικό θα είναι να κυνηγήσουν και αυτοί τις πιθανότητες πρόκρισής τους. Το παιχνίδι γενικά θα εξαρτηθεί από τα «Πάντσερ» αλλά το 1ο ημίχρονο περιμένω να κυλήσει σε αργούς ρυθμούς.

Γαλλία – Πορτογαλία

Και τελευταίο παιχνίδι για την φάση των ομίλων είναι η επανάληψη του τελικού του 2016 ανάμεσα στη Γαλλία και στην Πορτογαλία. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις. Οι μεν Πορτογάλοι πρώτη φορά επί Φερνάντο Σάντος παρουσίασαν τόσο κακή αμυντική εικόνα. Οι δε Γάλλοι κόλλησαν χωρίς ιδέες στην Βουδαπέστη. Πρώτος δεν θα βγει κανείς από τους δύο μάλλον, άρα η 2η θέση είναι το κίνητρο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, οι 4 βαθμοί δίνουν την πρόκριση από τον όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι οι Γάλλοι θεωρητικά είναι περασμένοι και η Πορτογαλία θέλει μια ισοπαλία. Όποιος βγει δεύτερος θα παίξει ή με την Τσεχία ή με την Αγγλία ανάλογα με τη πρωτιά του 1ου ομίλου. Ο 3ος θα παίξει με μία εκ τον Βέλγιο και Ολλανδία. Ότι θέση και να τερματίσουν θα έχουν δύσκολους αντιπάλους.

Τώρα, οι Πορτογάλοι δύσκολα θα κάνουν τόσο κακή αμυντικά εμφάνιση ξανά άρα δεν πιστεύω ότι θα χάσουν. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το ποιος θα είναι πρώτος στο 4ο όμιλο, ίσως πάνε να κλέψουν το παιχνίδι με τους Γάλλους για πιθανό ματσάρισμα με τους Τσέχους. Δίνω προβάδισμα στην Πορτογαλία δηλαδή με 1Χ και under 3,5 στο 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Σλοβακία - Ισπανία
Under 2,5
2.25
BET: 30 units
Μονό
22:00
Γερμανία - Ουγγαρία
Under 1,5 α' ημιχρόνου
1.72
BET: 10 units
Μονό
22:00
Πορτογαλία - Γαλλία
1Χ & under 3,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις