Παρελθόν ο Αγκελόφσκι από τον πάγκο της Β. Μακεδονίας

Παρελθόν ο Αγκελόφσκι από τον πάγκο της Β. Μακεδονίας

Μετά τον εμβληματικό αρχηγό Γκόραν Πάντεφ, από τις τάξεις της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε να αποχωρήσει και ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Αγκελόφσκι.

Ο κόουτς αποφάσισε να ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρηση του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την Ολλανδία όπου η ομάδα του αποκλείστηκε οριστικά από το Euro.

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του προπονητή, καθώς η σύμβασή μου με την ομοσπονδία λήγει στις 31 Ιουλίου και δεν θα είμαι πλέον στον πάγκο της ομάδας.

Θα θυμάμαι αυτήν τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και την οικογένειά μου για όλη την υποστήριξή τους. Ήταν τιμή να είμαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θέλαμε να πάμε καλύτερα, αλλά κανείς δεν πρέπει να απογοητευτεί γιατί ήταν το ντεμπούτο μας σε μια μεγάλη διοργάνωση και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Αυτή η ομάδα έγραψε ιστορία φτάνοντας στο Euro 2020 και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πάντεφ για ό, τι έχει κάνει για το ποδόσφαιρο της χώρας. Ήταν προνόμιο να δουλεύω για πεντέμισι χρόνια με έναν άνδρα και έναν παίκτη που ηγήθηκε της ομάδας μας και ετοίμασε το έδαφος για τους νεότερους», δήλωσε ο Αγκελόφσκι.

Φαβορί για αντικαταστάτης του είναι ο Μπλαγκόγια Μιλέφσκι, ο οποίος είναι ο ενεργός προπονητής της Κ21 της χώρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις