Άουτ σε τέρμα αδειανό…

Άουτ σε τέρμα αδειανό...

Τα ρεπορτάζ για Μπελότι βασικό στο ματς της Ιταλίας με την Ουαλία βγήκαν σωστά όμως ο τζερεμές ο επιθετικός της Τορίνο δεν έστειλε την μπάλα στο πλεχτό κι ας είχε τις ευκαιρίες. Ας είναι, funbetιά ήτο ούτως ή άλλως. Euro στοίχημα vol. 647 απόψε…

Euro στοίχημα: Ασιατική κόντρα και σκόρερ

Κι ας έπαιξε δύο ματς μπροστά στο κοινό της, η Ισπανία απογοήτευσε γι’ αυτό έφτασε τελευταία αγωνιστική και δεν έχει ακόμα νίκη. Χηνάρι με τους Σουηδούς, χηνάρι και με τους Πολωνούς για τη ρόχα, που απέναντι στην Σλοβακία ψάχνει το τρίποντο που θα την στείλει εις τα νοκ άουτ.

Εκ νέου στη Σεβίλλη η αναμέτρησις κι ας είναι ανάποδα οι ομάδες (ΝΒΑ γίναμε…), με τον άσο των Σλοβάκων να αγγίζει το εικοσάρικο, πράγμα που δεν καταλαβαίνω. Τέτοια απόδοση δεν ενθυμούμαι να έχουμε ξαναδεί σε ετούτο το Euro, όση κι αν είναι η διαφορά δυναμικότητας, δύσκολο μου φαντάζει να μπουν μέσα οι Σπανιόλοι και να ρίξουνε τρία τεμάχια, για παράδειγμα.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Ποντάρισμα νάμπερ ουάν, η ασιατική κοντρίτσα υπέρ της Σλοβακίας. Θα νικήσει θεωρητικά μιλώντας η Εσπάνια αλλά με κάνα σκοράκι ψόφιο, ένα, άντε δύο γκολάκια. Αφήστε που και αμυντικά δεν σκίζουν, σακούλες τους μοιράσανε Ίσακ και Σφιντέρσκι τις προάλλες. Με 2.25 το ασιατικό, ήτοι μισό κέρδος σε διπλό με δύο μπαλάκια ακριβώς.

Ποντάρισμα νάμπερ του, να σκοράρει μία φορά ο Ζεράρ ο Μορένο. Ο Λουίς ο Ενρίκε μιλούσε για τον Μοράτα πριν την Πολωνία και φάνηκε να δικαιώνεται με το γκολ του Αλβαρούλη, μέχρι που σούταρε άουτ σε τέρμα αδειανό μετά το χαμένο πέναλτι του Μορέναρου. Θα το κολλήσει απόψε ο φορ της Βιγιαρεάλ και θα εξιλεωθεί.

Μονό
19:00
Σλοβακία - Ισπανία
1 (+2,25 ΑΗ)
1.70
BET: 30 units
Μονό
19:00
Σλοβακία - Ισπανία
Να σκοράρει: Ζ. Μορένο
2.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις