ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Preview: Πορτογαλία - Γαλλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Preview: Πορτογαλία - Γαλλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Preview: Πορτογαλία – Γαλλία

Πορτογαλία - Γαλλία

Πολύ δυνατό παιχνίδι το Πορτογαλία – Γαλλία, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν πάρει ήδη την πρόκριση μετά τα αποτελέσματα της Δευτέρας και τους τέσσερις βαθμούς που έχουν μαζέψει τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση.

📅 Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη

🚹 Προσέλευση: Ως 100% (χωρητικότητα: 67.215)

🇪🇺 Όμιλος: 6ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Πορτογαλία – Γαλλία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)

💰 Αποδόσεις: 3.85 – 2.82 – 2.30

📺 Μετάδοση: ΑΝΤ1

🇵🇹 Μετά την ήττα από τους Γερμανούς η Πορτογαλία χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Σίγουρα τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Σάντος ήταν ένα σοκ και ταρακούνησε την ομάδα, όποτε πιστεύω πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα «σφίξει τα λουριά» ακόμη περισσότερο. Απαραίτητα θα προσπαθήσει να περιορίσει τους χώρους των αντιπάλων, αλλά και με ατομικά μαρκαρίσματα να μην δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες. Επιθετικά για να έχει ελπίδες νίκης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Θεωρώ πως Ντανίλο Περέιρα και Ρενάτο Σάντσες θα σμίξουν πολύ καλά στην ενδεκάδα της Πορτογαλιας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρουί Πατρίσιο – Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίαζ, Πέπε, Ραφαέλ Γκερέιρο – Ντανίλο Περέιρα, Ρενάτο Σάντσες – Μπερνάρντα Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ντιόγκο Ζότα – Κριστιάνο Ρονάλντο.

🇫🇷 Γκέλα για τους Γάλλους στην 2η αγωνιστική του έκτου ομίλου, καθώς έμειναν στο 1-1 με τους Ούγγρους. Οι Μαγυάροι εύλογα «οχυρώθηκαν» στην άμυνα, άφησαν την μπάλα στους Γάλλους και στην εκπνοή του ημιχρόνου βρήκαν το γκολ με τον Φιόλα. Το 4-3-3 χωρίς εξτρέμ του Ντεσάν κρίθηκε ανεπαρκές απέναντι στην αμυντική πεντάδα των Ούγγρων, με τους Γάλλους να μην μπορούν να βρουν χώρους. Με την είσοδο του Ντεμπελέ στη θέση του Ραμπιό, ο Γάλλος τεχνικός έδωσε πλάτος στο σχήμα των «μπλε» σε ένα άτυπο 4-2-4. Οι Γάλλοι έδειξαν πιο απειλητικοί, είχαν δοκάρι με τον 24χρονο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από βολέ του Λιορίς και με τον Μπαπέ να εκμεταλλεύεται την μοναδική στιγμή αδράνειας της ουγγρικής άμυνας. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν ικανοποιεί τους Γάλλους, παρ’ όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων ομίλων, οι 4 βαθμοί τους έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16». Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, θα επιστρέψει ο Λούκας Ερναντέζ στο αριστερό άκρο της άμυνας, την ώρα που ο τραυματισμός του Ντεμπελέ βάζει τέλος στο Euro για τον ίδιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λιορίς – Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερναντέζ – Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό – Γκριεζμάν – Μπαπέ, Μπενζεμά

Ήξερες ότι…

  • Πορτογαλία και Γαλλία, σε επίσημα και φιλικά, έχουν αναμετρηθεί 29 φορές με πρώτη ένα φιλικό το 1926 που βρήκε τους «τρικολόρ» νικητές με 4-2 στην Τουλούζη. Το συνολικό ρεκόρ είναι 19 νίκες για τους Γάλλους, τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες για τους Πορτογάλους, η τελευταία εκ των οποίων έλαβε χώρα το… 1975 σε φιλικό στο «Παρκ ντε Πρενς». Αναλυτικά εδώ.
  • Σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και Euro μετρούν τρεις ημιτελικούς κι ένα τελικό, τρεις παρατάσεις (ποτέ πέναλτι!) και 3-1 σε επιτυχία για τη Γαλλία. Ξεχωρίζει βέβαια ο τελικός του Euro 2016.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις