Preview: Κροατία – Σκωτία

Κροατία - Σκωτία

Η αναμέτρηση Κροατία – Σκωτία θα κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στο τουρνουά. Αμφότερες διεκδικούν μέχρι και την δεύτερη θέση, θέλοντας τόσο τη νίκη στο παιχνίδι, όσο και το ιδανικό αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Με νίκη της Κροατίας και της Αγγλίας, οι Κροάτες βγαίνουν δεύτεροι, ενώ με νίκη της Σκωτίας και της Τσεχίας, οι Σκωτσέζοι βγαίνουν δεύτεροι.

📅 Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Χάμπντεν Παρκ», Γλασκώβη

🚹 Προσέλευση: Ως 23% (χωρητικότητα: 51.866)

🇪🇺 Όμιλος: 4ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Κροατία – Σκωτία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Φερνάντο Ραπαλίνι (Αργεντινή)

💰 Αποδόσεις: 2.22 – 3.60 – 3.10

📺 Μετάδοση: Μακεδονία TV

🇭🇷 Η Κροατία απογοήτευσε και στη δεύτερη αγωνιστική, το 1-1 με την Τσεχία πάντως την κρατά στο κόλπο για την πρόκριση, αν κερδίσει την Σκωτία έχει βάσιμες ελπίδες για να είναι είτε δεύτερη (πιο δύσκολο) είτε μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων, που θα συνεχίσουν στους «16». Με πέναλτι δέχθηκε (39’) το 0-1, ισοφάρισε με τον εξαιρετικό Πέρισιτς (47’), έκανε κάποιες αλλαγές που τη βοήθησαν να γίνει πιο απειλητική, δεν έφτασε ωστόσο στο δεύτερο γκολ. Πλέον με τη Σκωτία θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση, ο Ζλάτκο Ντάλιτς ετοιμάζει νέες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πιθανώς και αλλαγή στη διάταξη περνώντας στο 4-3-3, με τον νεαρό Ιβάνουσετς νέο πρόσωπο στη δεξιά πτέρυγα. Ο αριστερός μπακ Μπάρισιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς – Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς, Πέρισιτς.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Κατάφερε να πάρει με την αξία της το βαθμό της ισοπαλίας από την Αγγλία στην προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Στίβεν Κλαρκ. Αν και τυχερή σε κάποιες φάσεις, δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε καλύτερα από ό,τι αναμενόταν και διατήρησε τις ελπίδες για πρόκριση ζωντανές. Παραμένει όμως «άσφαιρη» και αν θέλει να περάσει, πρέπει να πάρει τη νίκη σήμερα. Με 3-5-2, όπως αναμενόταν, έπαιξαν αλλά με μερικούς παίκτες να μην ξεκινάνε στις αναμενόμενες θέσεις τους. Η επιστροφή του Τιέρνι έπαιξε σημαντικό ρόλο και τον περιμένουμε να ξεκινήσει και σήμερα, ενώ δύσκολα θα καταφέρει να παίξει ο Γκίλμορ, ο οποίος δεν είναι καλά στην υγεία του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μάρσαλ – Τιέρνι, Χάνλεϊ, ΜακΤόμινεϊ – Ρόμπερτσον, ΜακΓκρέγκορ, Άρμστρονγκ, ΜακΓκιν, Ο’ Ντόνελ, –– Ντάικς, Άνταμς

Ήξερες ότι…

  • Κροάτες και Σκωτσέζοι αναμετρώνται για πρώτη φορά σε τελική φάση, άλλες τέσσερις φορές έπαιξαν, όλες σε προκριματικά, με τη Σκωτία να παραμένει μάλιστα αήττητη με 2-2-0!
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις