Euro 2020: Δραματικό φινάλε στον 2ο όμιλο

euro 2020

Προγνωστικά Euro 2020

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Τέρμα τα ψέματα. Σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των ομίλων και θα ασχοληθούμε με προγνωστικά Euro 2020 από το δραματικό φινάλε του 2ου ομίλου που όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Euro 2020: Ρωσία – Δανία

Ρωσία – Δανία, λοιπόν, στην Κοπεγχάγη. Ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να δούμε ματσάρα για γερά νεύρα. Οι Δανοί με νίκη επί της Ρωσίας και ταυτόχρονα ήττα της Φινλανδίας προκρίνονται ως δεύτεροι με μόνο 3 βαθμούς. Κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί βέβαια και από την διαφορά των γκολ.  Απίστευτο κι όμως αληθινό και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό ένα τέτοιο σενάριο. Μπορούσε, βέβαια,  η Δανία να είχε κάνει μεγάλο άλμα πρόκρισης στο παιχνίδι με το Βέλγιο, χάνοντας δεχόμενη δύο πανέμορφα γκολ. Συνολικά το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα είναι άδικο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Οι Ρώσοι κέρδισαν την Φινλανδία με την βοήθεια και του VAR που ακύρωσε σωστά γκολ των Φινλανδών στο πρώτο 5λεπτο. Πλέον, κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους και με μία ισοπαλία κόντρα στην Δανία θα βρίσκονται πιθανότατα στα νοκ άουτ ή 2οι ή 3οι. Βέβαια, δέχτηκαν φάσεις από την Φινλανδία και είναι ένα ερώτημα το αν θα παραταχθούν με σκοπό να κρατήσουν το μηδέν ή θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν το παιχνίδι παίζοντας επιθετικά.

Η Δανία για μένα έχει παίξει μακράν ανώτερο ποδόσφαιρο από την Ρωσία. Πραγματικά είναι άδικο μια ομάδα σαν αυτή να μην βρίσκεται στους 16. Οι Ρώσοι δεν μου δείχνουν πως θα καταφέρουν να βγουν 2οι. Θα πάω με την νίκη της Δανίας στο οριακά αποδεκτό 1.76.

Επόμενο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Φινλανδία και στο Βέλγιο. Οι Φινλανδοί έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν με μία ισοπαλία με την Ρωσία και πλέον είναι πιο πιθανό να βρεθούν εκτός διοργάνωσης. Οι Φινλανδοί προκρίνονται ως 2οι με νίκη επί του Βελγίου, ή και με ισοπαλία, αν η Ρωσία χάσει από την Δανία. Σαφώς και το να κερδίσουν τους Βέλγους είναι κάτι που λογικά δεν θα συμβεί, άρα πάμε στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Περιμένω όλους του Φινλανδούς  σαν ‘’λεωφορείο’’ πίσω από την μπάλα με σκοπό να κρατήσουν την ισοπαλία.

Το Βέλγιο, μάλλον ο Κέβιν Ντε Μπρόινε , ανέτρεψε το 1-0 των Δανών και έστειλε την ομάδα του στα νοκ άουτ και κατά πάσα πιθανότητα από την κορυφή του ομίλου. Το Βέλγιο είναι περασμένο και οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα ματώσει για την νίκη αλλά ίσως η ομάδα του Μαρτίνεθ ψάξει μια πειστική νίκη, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Επίσης, αναμένονται και αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Εντέν Αζάρ να είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού.

Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι εξαρτάται από τις ορέξεις του Βελγίου το οποίο είναι πολύ πιθανό να μην το χαλάσει και μια σβηστή ισοπαλία. Το ερώτημα είναι αν θα αντέξει ένα ολόκληρο παιχνίδι η Φινλανδία στην άμυνα. Πιστεύω, όμως, ένα ημίχρονο το έχει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ρωσία – Δανία
2
1.76
BET: 10 units
Μονό
22:00
Φινλανδία - Βέλγιο
Χ στο 1ο ημίχρονο
2.32
BET: 10 units
Μονό
22:00
Φινλανδία - Βέλγιο
Συνολικές προσπάθειες Φινλανδίας στην εστία under 2.5
1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις