ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ισπανία – Πολωνία 1-1: Κίνδυνος αποκλεισμού!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ισπανία – Πολωνία 1-1: Κίνδυνος αποκλεισμού!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ισπανία – Πολωνία 1-1: Κίνδυνος αποκλεισμού!

Ισπανία – Πολωνία 1-1: Κίνδυνος αποκλεισμού!

Στο ίδιο έργο θεατές! Η Ισπανία εμφάνισε και κόντρα στην Πολωνία τα προβλήματα που είχε εναντίον της Σουηδίας και δεν κατάφερε πάλι να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο (1-1).

 

Φάσεις, χαμένο πέναλτι, δοκάρι, αλλά μόλις ένα γκολ για τους «φούριας ρόχας» με τον Μοράτα (25′), το οποίο δεν αποδείχτηκε αρκετό, καθώς ο Λεβαντόφσκι «εκτέλεσε» τον Σιμόν (54′) και μετέτρεψε τον πέμπτο όμιλο στο απόλυτο… θρίλερ.

 

Πλέον, η Σουδία βρίσκεται στην κορυφή με 4 βαθμούς, ακολουθεί η Σλοβακία με 3, η Ισπανία είναι τρίτη με 2 και από κάτω της είναι η Πολωνία με μόλις 1 βαθμό. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Euro 2020, οι Ισπανοί θα «κονταροχτυπηθούν» με τους Σλοβάκους και οι Σουηδοί με τους Πολωνούς.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν κάπως… μουδιασμένες στην αναμέτρηση, με την κατοχή να είναι υπέρ της Ισπανίας, αλλά να μην γίνεται ιδιαίτερα απειλητική. Στο 6′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού και ήταν της Πολωνίας, με τον Κλιχ να εξαπολύει ένα σουτ από μακρινή απόσταση και την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι.

Στη συνέχεια «φούριας ρόχας» μπορεί να είχαν ανεβάσει στροφές και να πίεζαν αρκετά, όμως δεν είχαν σημειώσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, καθώς στην πρώτη τους καλή στιγμή άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 25′ ο Μοράτα μετά από φοβερό γύρισμα του Μορένο έκανε το 1-0.

 

Οι Πολωνοί προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και μάλιστα στο 42′ έφτασαν μια… ανάσα από την ισοφάριση, με τον Σφιντέρσκι να εξαπολύει ένα σουτ από μακριά, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν κέρδισε τον Σέζνι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απάντησε στο 45′, με τον Μορένο να αστοχεί μέσα από την μικρή περιοχή.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό του πρώτου και στην πρώτη ευκαιρία ουσιαστικά που δημιουργήθηκε η Πολωνία έφερε το ματς στα ίσια. Στο 54′ ο Λεβαντόφσκι νίκησε κατά κράτος τον Λαπόρτ στον αέρα και με μια εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-1.

 

Ωστόσο, μετά από μόλις 3 λεπτά ο Μοντέρ πάτησε τον Μορένο μες στην περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στους Ισπανούς με ένα αχρείαστο πέναλτι να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Εκείνοι δεν την αξιοποίησαν όμως, με την εκτέλεση του Μορένο να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ η προσπάθεια του Μοράτα ύστερα από το ριμπάουντ ήταν… αποκαρδιωτική.

 

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έτρεχαν και πίεζαν ώστε να βρουν το τέρμα που θα τους χάριζε το πολυπόθητο τρίποντο, όμως παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν με Φερνάν Τόρες (72′) και Μοράτα (65′, 84′) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι Πολωνοί να μένουν «ζωντανοί» και να τους κάνουν ζημιά.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ουνάι Σιμόν, Γιορέντε, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Τζόρντι Άλμπα, Πέδρι, Ρόδρι, Κόκε (68’ Σαράμπια), Ντάνι Όλμο (61’ Φεράν Τόρες), Ζεράρδο Μορένο (68’ Φαμπιάν Ρουίθ), Μοράτα (87’ Ογιαρθάμπαλ).

 

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Γιόζβιακ, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ (85’ Νταβίντοβιτς), Πούχας, Μόντερ (85’ Λινετι), Κλιχ (55’ Κοζλόφσκι), Σβιντέρσκι (68’ Φρανκόφσκι), Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις