Στοίχημα κάτω από τα όρια

Στοίχημα κάτω από τα όρια

Τελευταία μέρα του Τουρνουά Ακρόπολις σήμερα με το ντέρμπι Ελλάδας – Σερβίας να ξεχωρίζει φυσικά, αφού από αυτό θα κριθεί η 1η θέση που δίνει απλά πόντους στο… γόητρο των ομάδων και την ψυχολογία τους.

Αμφότεροι θα έχουν σημαντικές απουσίες, πολλές περισσότερες και πιο σημαντικές οι Σέρβοι, αφού τους λείπουν συνολικά 6 πρωτοκλασάτοι που θα ενσωματωθούν την άλλη εβδομάδα. Ο Πιτίνο για την Ελλάδα βλέπει το ματς ως την πιο δυνατή πρόβα ενόψει Προολυμπιακού αλλά δίχως Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Σπανούλη, Καλάθη και ίσως ξεκουράζοντας τον Σλούκα δεν έχει πολλές λύσεις.

Πρώτη επιλογή λοιπόν το under στο σκορ. Το line στους 160,5 είναι πολύ υψηλό, η Σερβία με Κοκόσκοβ έχει κρατήσει τους αντιπάλους της κάτω από τους 70 πόντους έως τώρα, η Ελλάδα δεν είναι και τόσο αξιόπιστη επιθετικά με τόσες απουσίες οπότε το 1.87 του under μοιάζει με value bet.

Δεύτερη επιλογή ένα ειδικό στοίχημα με τον γίγαντα της Σερβίας Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ο οποίος λόγω της παρουσίας Παπαγιάννη και Καββαδά θα έχει κάποιον να τον κοιτάει στα μάτια και να τον σπρώχνει. Γενικώς δεν παίρνει πολλές μπάλες και θα προτιμήσω το under 11,5 πόντοι στο πολύ καλό 1.95.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ελλάδα - Σερβία
Under 160,5
1.87
Μονό
20:00
Ελλάδα - Σερβία
Μπόμπαν Μαριάνοβιτς under 11,5 πόντοι
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις