Preview: Φινλανδία – Βέλγιο

Φινλανδία - Βέλγιο

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο παιχνίδι Φινλανδία – Βέλγιο, καθώς η παρέα του Λουκάκου έχει πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τις νίκες κόντρα σε Ρωσία και Δανία. Η Φινλανδία θα βάλει τα δυνατά της, έχοντας ως στόχο έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

📅 Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Σεντ Πέτερσμπουργκ Στέιντιουμ», Αγία Πετρούπολη

🚹 Προσέλευση: Ως 45% (χωρητικότητα: 67.800)

🇪🇺 Όμιλος: 2ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Φινλανδία – Βέλγιο 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

💰 Αποδόσεις: 11.75 – 4.60 – 1.34

📺 Μετάδοση: ANT1

🇫🇮 Και φτάσαμε αισίως στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική και το γεγονός ότι οι Φινλανδοί παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Κανέρβα, καθώς πριν ξεκινήσει το τουρνουά οι περισσότεροι την θεωρούσαν ξεγραμμένη! Στην τελευταία συνέντευξη τύπου, τόσο ο Κανέρβα, αλλά και ο παίκτης της ομάδας, Γιέρε Ουρόνεν δήλωσαν πως το αυριανό παιχνίδι είναι το σημαντικότερο στην ποδοσφαιρική ιστορία της ομάδας. Δεν υπάρχει θέμα Πούκι, καθώς αν και ο παίκτης αντέδρασε έντονα στην αλλαγή του στο παιχνίδι με την Ρωσία, θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα αύριο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χραντέτσκι – Τοΐβιο, Αράγιουρι, Σαουγκνέσι – Ραϊτάλα , Σούλερ, Λουντ, Καμαρά, Ουρόνεν, Πούκι, Πογιάνπαλο. 

🇧🇪 Δύο πρόσωπα εμφάνισε κόντρα στους Δανούς. Αποκαρδιωτική στο πρώτο μέρος, ο Λουκάκου ακούμπησε πρώτη φορά τη μπάλα στο 41′ και δεν απείλησε κυριολεκτικά καθόλου. Η είσοδος του Ντε Μπρόινε με την έναρξη της επανάληψης την αναμόρφωσε, ανέβασε ρυθμό και πέτυχε δύο τέρματα για την ανατροπή. Στο τέλος κατάφερε να αντέξει την ασφυκτική πίεση της Δανίας και πήρε τη νίκη (2-1), περνώντας στην επόμενη φάση. Ο Μαρτίνεθ τόνισε πως θέλει την πρωτιά και πως θέλει η ομάδα του να «χτίσει» νοοτροπία νικητή. Οι Βέλγοι θα εμφανιστούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3):  Κουρτουά – Αλντεβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν – Μενιέ, Ντεντόνκερ, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Ε. Αζάρ

Ήξερες ότι…

  • Πρώτη τους συνάντηση σε τελική φάση, εννοείται. Σε άλλα έξι επίσημα, σε προκριματικά Μουντιάλ και Euro, ο απολογισμός είναι 3-2-1 υπέρ του Βελγίου. Μόνη φιλανδική νίκη, στα προκριματικά του Euro 2008 (με 2-0).
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις