Preview: Ουκρανία – Αυστρία

Ουκρανία - Αυστρία

Ισως από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής στο Euro 2020, καθώς στο παιχνίδι Ουκρανία – Αυστρία θα κριθεί η δεύτερη και η τρίτη θέση του τρίτου ομίλου. Βολεύεται και με ισοπαλία η Ουκρανία, θέλει μόνο τη νίκη η Αυστρία.

📅 Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 ⌚ 19:00

🏟️ Γήπεδο: «Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου», Βουκουρέστι

🚹 Προσέλευση: Ως 23% (χωρητικότητα: 55.634)

🇪🇺 Όμιλος: 3ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ουκρανία – Αυστρία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Τζουνέιτ Τσάκιρ (Τουρκία)

💰 Αποδόσεις: 3.55 – 1.95 – 3.90

📺 Μετάδοση: Μακεδονία TV

🇺🇦 Εμφάνισε δύο πρόσωπα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία. Εξαιρετική και πολύ επιθετική στο πρώτο μέρος, βρήκε δύο γκολ (29′ και 34′) και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Δεν ήταν και τόσο καλή στην επανάληψη, δέχτηκε γκολ στο 57′, ενώ ο Μαλινόφσκι έχασε πέναλτι στο 83′ για να κλειδώσει το τρίποντο, το οποίο μάλιστα ήταν το δεύτερο στην ιστορία της σε τελική φάση Euro. Παραμένει εκτός ο σημαντικός εξτρέμ Ζούμκοφ και ο στόπερ Ποπόφ. Δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές κόντρα στην Αυστρία, με τον Σεφτσένκο να κρατάει το ίδιο σύστημα και τα ίδια πρόσωπα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπούστσαν – Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Μικολένκο – Στεπανένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο – Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι, Γιάρεμτσουκ.

🇦🇹 Μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 από την Ολλανδία, αλλά τα πήγε αρκετά καλά. Δέχθηκε γκολ στο 11′ με πέναλτι και στο 67′ με αντεπίθεση. Γενικότερα, κατάφερε να κλείσει τους χώρους και να δημιουργήσει προβλήματα στο passing game των «Οράνιε». Απλά της χάλασε τα σχέδια το γρήγορο γκολ. Σε γενικές γραμμές κοίταξε στα μάτια την Ολλανδία, με τους Αυστριακούς να νιώθουν πως μπορούσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Επιστρέφει ο Αρναούτοβιτς μετά την τιμωρία του, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον ξεκινάει για πρώτη φορά βασικό στο Euro.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μπάχμαν – Χιντερέγκερ, Αλάμπα, Ντράγκοβιτς – Λάινερ, Σλάγκερ, Λάιμερ, Σάμπιτσερ, Ούλμερ – Αρναούτοβιτς, Μπαουμγκάρτνερ.

Ήξερες ότι…

  • Πρώτη τους συνάντηση, όχι μόνο σε τελική φάση αλλά και σε επίσημο καθώς έδωσαν στο παρελθόν μονάχα δύο φιλικά: 2-1 η Ουκρανία το 2011, 3-2 η Αυστρία το 2012.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις