Το ροτέισο(ν) και οι ευκαιρίες

Το ροτέισο(ν) και οι ευκαιρίες

Πήγε να μας κάμει κηδεία ο Μπέιλ(ης) με το χαμένο το πέναλτι αλλά ευτυχώς κέρασε ασίστ στα χασομέρια του ματς με τους Τούρκους (τι χάλια είναι αυτά ρε μλκς) και μας πλέρωσε έστω και τα μισά. Ξανά Ουαλοί σήμερα, με Ιταλιάνους, για περισσότερo Στοίχημα Euro, let’s go.

Στοίχημα Euro: Μπορεί και με ροτέισο(ν)…

Όσον αφορά στην κορφή του άλφα του ομίλου, είναι μάλλον λογικόν να βρίσκεται η Ιταλία εκεί. Και μεταξύ μας, δύσκολα θα πέσει από ‘κει. Καλή, χρυσή η Ουαλία, αλλά εκτός περιπτώσεως να κάτσει μπισκοτάκι και να περάσουνε αμφότερες με χηναράκι, προβλέπω χαλαρά τους ατζούρηδες να περνάνε ένα χεράκι και την παρέα του γκολφέρ.

Κι ας κάμει ροτέισο το μοντελάκι ο Ροβέρτος ο Μανσίναρος, πιστεύω μπροστά στο κοινό τους οι Ιταλιάνοι θα δώκουν κι άλλη παράσταση. Βέβαια οι αλλαγές εις την ενδεκάδα φέρνουνε ευκαιρίες για παίχτες που μέχρι τώρα μπαίνανε αλλαγή ή την βγάζανε στον πάγκο.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Ένας εξ αυτών και ο Μπελότι, που έχει μετρήσει μέχρι τώρα μια είσοδο στην πρεμιέρα στο 81’ και μία παγκάρα στο ματς με τους Ελβετούς. Μπάνισα απόδοση τριάρα για το φοράκι της Τορίνο και λέγω να την τιμήσω, αν παίξει αυτός στην κορφή της επίθεσης το έχει ένα τεμάχιο, θαρρώ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Μονό
19:00
Ιταλία - Ουαλία
Γκολ Μπελότι
3.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις