Μάχη στο Μπακού ως… 2.29

Euro 2020

Euro 2020: Μάχη στο Μπακού

Τελείωσε και η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Πλέον τα παιχνίδια θα γίνονται ταυτόχρονα. Βέβαια στον 1ο όμιλο τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Η Ιταλία έχει προκριθεί και χρειάζεται να μη χάσει από την Ουαλία για να πάρει και την πρώτη θέση. Οι Ουαλοί έχουν 4 βαθμούς και με έναν ακόμα προκρίνονται. Βολική ισοπαλία λοιπόν, αλλά επειδή θα ασχοληθούν όλοι, δε θα μου κάνει εντύπωση να μη βγει. Γι΄αυτό το λόγο θα ασχοληθώ στοιχηματικά μόνο με την άλλη αναμέτρηση του ομίλου.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Παλεύουν για την πρόκριση και σκοράρουν

Άλλος ένας αγώνας “εντός έδρας” για την Τουρκία, που αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Ελβετία.Ένα ματς δίχως αύριο για τις δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη, καθώς η ισοπαλία στέλνει και τις δυο στο σπίτι.

Οι γείτονες δεν έχουν κάνει σεφτέ στον όμιλο ακόμα. Δύο ήττες και κανένα γκολ. Όσο για την εικόνα τους, χειρότερη απ’ ότι περιμέναμε όλοι. Θέλει νίκη και με πολλά γκολ μάλιστα για να ελπίζει στις ισοβαθμίες των καλύτερων τρίτων. Δύσκολα τα πράγματα, αφού βρίσκεται στο -5 στη διαφορά τερμάτων.

Οι Ελβετοί πληρώνουν τη φλυαρία τους στην πρεμιέρα με την Ουαλία. Αν είχαν κερδίσει, τα πράγματα θα ήταν τώρα διαφορετικά. Στη 2η αγωνιστική δεν είχαν και πολλές ελπίδες απέναντι στην… τρομακτική μέχρι τώρα Ιταλία. Πλέον με νίκη καλοβλέπουν την πρόκριση ως 3οι και ελπίζουν σε ένα δώρο της Ιταλίας.

Εκτίμηση: Περιμένω ένα παιχνίδι που όσο θα περνάει η ώρα θα αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε γκολ. Επίσης οι δυο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής μ.ό. 2 κάρτες ανά αγώνα και ίσως σήμερα δούμε ακόμα παραπάνω, δεδομένης της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Αν θεωρήσουμε πως τα παιχνίδια με την Ιταλία δεν ήταν στα κυβικά τους, στα παιχνίδια με την Ουαλία κέρδισαν αμφότεροι πολλά κόρνερ (12 η Ελβετία και 10 η Ιταλία). Πιστεύω ότι μπορούν να ξεπεράσουν το όριο των 9,5 μαζί. Όσο για το νικητή, η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής δείχνει Ελβετία, αλλά να μείνουν οι Τούρκοι χωρίς γκολ στο τουρνουά;

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Multicombo
19:00
Ελβετία - Τουρκία
Over 1,5 & Over 0,5 κάρτα και οι δυο
1.95
BET: 25 units
Μονό
19:00
Ελβετία - Τουρκία
Over 9,5 κόρνερ
1.95
BET: 10 units
Multicombo
19:00
Ελβετία - Τουρκία
Under 2,5 ημίχ. / Οver 2,5 τελ.
2.29
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις