Η Ελλάδα μπάζει, το «Ρίκο» βάζει

Η Ελλάδα μπάζει, το «Ρίκο» βάζει

Με 2/2 σημαδεύθηκε η έναρξη της… καλοκαιρινής περιόδου και πάμε σήμερα να συνεχίσουμε το σερί ξανά με επιλογές από το τουρνουά “Ακρόπολις”.

Η Εθνική Ελλάδας έδειξε με το Μεξικό ότι αμυντικά μπάζει από παντού. Έλλειψη συνεργασιών, αλληλοκάλυψης γενικώς μία μόνιμη τρύπα από τη στιγμή που δέχθηκε 98 πόντους από μία μετριότατη επιθετικά ομάδα σαν το Μεξικό. Το Πουέρτο Ρίκο θεωρητικά είναι πολύ καλύτερο επιθετικά και ας έβαλε μόλις 68 πόντους στη Σερβία. Ας όψεται η αστοχία κυρίως του Τζιαν Κλαβέλ που είχε 1/10. Οι Πορτορικάνοι διαθέτουν αρκετούς καλούς παίκτες (Μπράουνε, αδέρφια Κλαβέλ, Πινέιρο) και μπορούν το over 75,5 το οποίο το βρήκα σε σούπερ απόδοση (1.99).

Όσο για το ειδικό στοίχημα της ημέρας θα ποντάρω στον Τζιαν Κλαβέλ ο οποίος ναι μεν χθες τα έσπασε αλλά η ζωή των σουτέρ έτσι είναι. Μία θα τα χάνουν όλα, μία θα τα βάζουν όλα και σήμερα περιμένω να βγει μπροστά παίζοντας κόντρα σε παίκτες που τους γνωρίζει από την Α1.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο
Πουέρτο Ρίκο over 75,5
1.99
Μονό
20:00
Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο
Τζ. Κλαβέλ over 10,5 πόντοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις