Έδρα και γκολ

γκολ

Γκολ στην Eliteserien

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι. Επιστροφή μετά από μερικές μέρες καθώς δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με Euro και δικαιώνομαι με τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα. Γεμάτη αγωνιστική στην Eliteserien και πάμε να κλείσουμε όμορφα τη βδομάδα μας που μπορεί να μην ήταν σαν τις προηγούμενες, κινηθήκαμε σε ρηχά νερά αλλά χωρίς να χάσουμε τη καλή μας κάβα. Γκολ και στήριξη στην έδρα στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Ματς με χαμηλό τέμπο

Η Μιοντάλεν γνώρισε την ήττα από την Μπόντο Γκλιμτ με 2-0 εκτός έδρας, αν και στάθηκε καλά αμυντικά έχοντας περιορίσει τα άκρα της περσινής πρωταθλήτριας, μοιραία σε 2 ολιγωρίες δέχθηκε τα 2 τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση και την άφησαν στην 12η θέση με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-5. Η ομάδα του Χάνσεν Βέγκαρντ έχει καλή εικόνα εντός έδρας, σε 2 παιχνίδια φέτος έχει δύο under 2,5 με Μόλντε και Βαλερένγκα, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας τον βαθμό δυσκολίας των παιχνιδιών. Απών ο Σκίσταντ.

Ηχηρό χαστούκι για την Στρόμσγκοντσετ στην εμβόλιμη αγωνιστική ενάντια στην Μπόντο Γκλιμτ όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 7-2 και βρίσκεται στην 8η θέση με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 8-14. Οι παίχτες του Χένρικ Πέτερσεν επιβεβαίωσαν την κακή τους απόδοση στα εκτός έδρας ματς ως τώρα χάνοντας ήδη από ημίχρονο με 4-0 για μπουν στο 2ο ημίχρονο οι ”ρεζέρβες” των πρωταθλητών και να κάνουν το τελικό 7-2. Η Στρόμσγκοντσετ έσπασε το ρόδι στο σκοράρισμα εκτός έδρας αλλά δεν είχε καμία σημασία στην έκβαση του ματς. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Μιοντάλεν έχει απολογισμό 2-1-2 με 4/5 under 3,5. Απόντες οι Μίκελσον και Σάλβεσεν.

Εκτίμηση: Ένα ματς με χαμηλό τέμπο στα μάτια μου με 2 ομάδες που παίζουν επιθετικά αλλά χωρίς μεγάλο ρίσκο προκειμένου να μην αφήνουν πολλά κενά πίσω γι’ αυτό θα επιλέξω ένα combo διπλασιασμού με γκολ και ψήφο εμπιστοσύνης στην γηπεδούχο.

Γκολ με προοπτική

Η Χάουγκεσουντ δεν κατάφερε πάλι να φύγει με τους 3 βαθμούς σε εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Λίλεστρομ και βρίσκεται 13η θέση με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-6. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιόσταϊν Γκρίντχαουγκ έχει 1Ν-1Ι στα παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της και δείχνει ότι η έδρα τής δίνει ώθηση. Στις τέσσσερις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Κρίστιανσουντ έχει απολογισμό 1-2-1 με 3/4  over 3,5. Απόντες οι Εντούρ και Νίλσεν.

Η Κρίστιανσουντ συνεχίζει τις μεστές εμφανίσεις μετά και την 5η συνεχόμενη νίκη με τελευταία αυτή εντός έδρας επί της Οντς με 2-0 και φιγουράρει στην 3η θέση με 15 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 7-5. Ο έμπειρος Κρίστιαν Μίκελσεν έχει δέσει την άμυνα της ομάδας του και στις 5 της νίκες έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ ενώ σκόραρε 7. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας οι δύο ομάδες προσφέρουν θέαμα και γκολ με 4/5 over 2,5 και 3/5 over 3,5. Άπαντες παρόντες στη διάθεση του προπονητή.

Εκτίμηση: Παιχνίδι με μεγάλη προοπτική για γκολ με τους γηπεδούχους να θέλουν να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα τους και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως έχουν έρθει αποφασισμένοι φέτος να παραμείνουν ψηλά και δεν τους φοβίζει η έδρα. Ευνοϊκή και η παράδοση στα γκολ, οπότε το απλό line στο over που σχεδόν διπλασιάζει είναι αρκετά τίμιο.

Στην έδρα της είναι αλλιώς

Ήττα-πισωγύρισμα γνώρισε η Ρόζενμποργκ στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ με 2-1 μένοντας  4η με 14 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-13. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς Ρόζενμποργκ όπου η ομάδα του Άγκε Χαρέϊντ δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι μετά το γρήγορό της προβάδισμα και μοιραία δέχθηκε την ανατροπή. Παίκτες και προπονητής πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και τι καλύτερο από ένα παιχνίδι στην έδρα τους με μια ομάδα μικρότερου βεληνεκούς. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν 4/5 νίκες με over 2,5. Απών ο Βέκια ενώ αμφίβολος δίνεται ο Χένρικσεν.

Στην αντίπερα όχθη η Σάρπσμποργκ κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή μόνο για ένα ημίχρονο στην έδρα της Μόλντε αλλά στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και καθάρισαν το ματς με 4-1, η ήττα αυτή την έφερε στην 10η θέση με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 4-6. Καθόλου καλή παράδοση για την ομάδα του Μίκαελ Στάχρε ως φιλοξενούμενη στο Τρόντχαϊμ αφού στις 5 τελευταίες επισκέψεις της μετράει 4 Η και 1 Ι με 3 Η να συνοδεύονται από over 3,5. Απόντες οι Χόρν και Βέτι.

Εκτίμηση: Είναι αλλιώς στην έδρα της για την Ρόζενμποργκ όπου με 13 νίκες σε 15 ματς ως τώρα δείχνει ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν κι εκεί θα στηριχθούμε για να ποντάρουμε με στήριγμα και τα γκολ.

Σπάει το ρόδι φέτος

Η Βαλερένγκα φαίνεται ότι κάνει μια αγωνιστική κοιλιά μετά και από την ισοπαλία εντός έδρας με 1-1 απέναντι στην Οντς που την άφησε στην 5η θέση με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 14-12. Η ομάδα του Φαγκέρμο Νταγκ Έιλε δείχνει να είναι άρρηκτα δεμένη με την απόδοση του Ντόνουμ και όσο δεν έχει καλά πατήματα αυτός τόσο η Βαλερένγκα δυσκολεύεται να κερδίσει. Εντός έδρας φέτος έχει θέματα η ομάδα του Νορβηγού τεχνικού, αφού σε 4 ματς έχει απολογισμό 1-2-1 με ομάδες του επιπέδου της πάνω-κάτω. Απών ο Κιάρτασον ενώ αμφίβολος είναι ο Χολμ.

Εμφάνιση πρωταθλητή για την Μπόντο Γκλιμτ που συνέτριψε με 7-2 την Στρόμσγκοντσετ και έμεινε στην 1η θέση με 19 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-6. Η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του ματς και επιτέλους άρχισαν τα πλάνα του προπονητή να φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με Σολμπάκεν και Σόρλι να κάνουν πολύ καλό ματς από τα φτερά, ο Μπότχαϊμ σταθερός στο σκοράρισμα και πονοκέφαλος συνεχώς στην αντίπαλη άμυνα, Μπεργκ, Φετ και Σάλτνες ήταν εξαιρετικοί για άλλη μια φορά στο κέντρο με τον τελευταίο να αναλαμβάνει χρέη σκόρερ δις και να φτάνει τα 3 τέρματα ως τώρα. Επίσης, η άμυνα ήταν εξαιρετική πάρα τις αλλαγές στα στόπερ αν και προς το τέλος του παιχνιδιού η χαλάρωση έφερε 2 τέρματα, αλλά μικρό το κακό. Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Νορβηγό προπονητή δεν είναι η νίκη μεγάλης διάστασης αλλά το κέρδος κάποιων παικτών, αφού με το ματς να έχει τελειώσει βρήκε ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Περναμπούκο που ήταν αρκετά δραστήριος αλλά και στους Βέτλεσεν, Λίνταλχ και Νόρντας οι οποίοι σκόραραν για πρώτη φορά φέτος και οι δύο τελευταίοι για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι επισκέψεις στην έδρα της Βαλερένγκα δεν είναι ευχάριστες για τους πρωταθλητές καθώς στις 5 τελευταίες έχουν απολογισμό 0-2-3 με 4/5 over 3,5. Απών ο Μπονιφασέ και αμφίβολοι οι Λόντε και Μόε.

Εκτίμηση: Η πτώση στην απόδοση της Βαλερένγκα και ταυτόχρονα το φορμάρισμα της Μπόντο Γκλιμτ πιστεύω θα λειτουργήσει υπέρ των φιλοξενούμενων και μπορεί να σπάσει το ρόδι και να πάρει την 2η νίκη της από το 1998 με την πρώτη να είναι το 2015. Στήριξη λοιπόν στους πρωταθλητές ως βασική επιλογή.

Μονό
19:00
Ρόζενμποργκ - Σάρπσμποργκ
1 & over 2,5
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.72
16:00
Μιοντάλεν - Στρόμσγκοντσετ
1Χ & under 3,5
1.90
19:00
Χάουγκεσουντ - Κρίστιανσουντ
Over 2,5
1.95
BET: 10 units
Μονό
21:00
Βαλερένγκα - Μποντό Γκλιμτ
2
2.40
BET: 10 units
Combo
21:00
Βαλερένγκα - Μποντό Γκλιμτ
2 & over 2,5 & anytime scorer Μπότχαιμ
5.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις