Ο δάσκαλος Φερνάντο και το 3.40

προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες του koubanezos.gr. Euro από εδώ, Euro από εκεί, Euro και παραπέρα τον τελευταίο καιρό, καθώς καθημερινά έχει τρεις αγώνες για να παρακολουθήσουμε. Εμείς θα ποντάρουμε σε έναν από τους πολλούς καθημερινούς αγώνες.

Πορτογαλία και Γερμανία μάχονται για τη δεύτερη αγωνιστική στον έκτο όμιλο. Αμφότερες πολύ ποιοτικές ομάδες, αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτό.

Η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα. Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό από την εικόνα του αγώνα, καθώς και τα τρία τέρματα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος επιτεύχθηκαν μετά το 80’. Σίγουρα δυσκολεύτηκαν οι Ίβηρες, αλλά πρώτα ο Ράφα Σίλβα και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο (με δύο γκολ) καθάρισαν τη μπουγάδα για την Πορτογαλία.

Η Γερμανία έπαιξε ως φιλοξενούμενη στο Μόναχο με τη Γαλλία και ηττήθηκε με 1-0. Βέβαια, πλασματικό και εδώ το σκορ, με τους Γάλλους να χτυπούν στις αντεπιθέσεις, να έχουν δοκάρι με τον Ραμπιό και δύο ακυρωμένα γκολ για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη νίκη και παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, οι Γερμανοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία, ώστε να μην ψάχνονται την τελευταία αγωνιστική για την τρίτη θέση και αυτή ΑΝ δώσει πρόκριση στη φάση των «16» του μεγάλου τουρνουά.

Πολύπειροι προπονητές εκατέρωθεν, αλλά δίνω προβάδισμα πάγκου στην Πορτογαλία. Ωραίος ο Λεβ, πολλά χρόνια στην Γερμανία, ξέρει το υλικό του, αλλά η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα, καθώς γνωρίζει πως αποχωρεί από τον πάγκο των «Πάντσερ». Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως θέλει να πάει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, με την ομάδα του να είναι καλύτερη ποιοτικά από το Euro 2016, όταν και κατέκτησε την διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά παράλληλα εμφάνισαν και αρκετά αμυντικά κενά. Στο μεταξύ τους παιχνίδι πιθανώς να προσέξουν παραπάνω τα μετόπισθεν, αλλά υπάρχουν αρκετοί σταρ εκατέρωθεν, που θα σκοράρουν από την… κλειδαρότρυπα.

Ο Φερνάντος Σάντος είναι δάσκαλος και θα πάει μέχρι το τέλος. Έχει το ρόστερ, έχει το μυαλό, τη νοοτροπία, έχει τα πάντα. Θα προκριθεί από σήμερα εκτιμώ και έχω ανάλογα πονταρίσματα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
1 DNB
2.22
BET: 40 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
1
3.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις