Γκολ, under, και σκόρερ ως… 6.50

Euro 2020

Euro 2020: Oυγγαρία – Γαλλία

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Το παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία είχε δύο όψεις. Από τη μία οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν για 80 ολόκληρα λεπτά, απειλώντας μάλιστα κάποιες στιγμές. Από την άλλη την άλλη δέχθηκαν τρία γκολ σε λιγότερο 10 λεπτά, χάνοντας τελικά εύκολα με 3-0. Ποιο από τα δύο λέει την αλήθεια ; Πιθανώς και τα δύο. Οι Ούγγροι είναι μια δεμένη ομάδα, που με 65.000 κόσμο στο πλευρό της, δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Δεν φαίνεται όμως να έχουν τις αρετές, την ταχύτητα και την λάμψη που χρειάζεται, για να μπορέσουν να σταθούν σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο όπως ο 6ος του Euro 2020.

Oι δυνατότητες της Γαλλίας βέβαια, είναι προφανείς και αποδεδειγμένες. Είναι στο χέρι της το πως θα κυλίσει ο αγώνας. Οι παίκτες που διαθέτει στην επίθεση μπορούν να ανοίξουν χώρους στην ασφυκτικά κλειστή άμυνα των Μαγυάρων. Κυρίως ο Κιλιάν Eμπαπέ με την ταχύτητα του. Άλλα και ο Ραμπιό κυνηγάει συνεχώς το γκολ, και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να σκοράρει σήμερα. Είχε δοκάρι στο εναρκτήριο παιχνίδι με τη Γερμανία, και γενικά είναι ένας σύγχρονος, τεχνίτης box to box μέσος, που πατάει συχνά την αντίπαλη περιοχή.

Ισπανία – Πολωνία

Δύο ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά το τουρνουά, και γενικά δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση την τελευταία διετία. Η Πολωνία έχει εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη, αφού λείπουν τα τεχνικά χαφ, που να μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες. Γίνεται προβλέψιμη και δεν μπορεί έτσι να εκμεταλλευτεί τον Λεβαντόφσκι. Η Ισπανία είναι ακριβώς όπως την περίμενα, απογοητευτική. Και σε αυτή λείπουν τα κεντρικά χαφ με προσωπικότητα και καλή τελική πάσα για γκολ. Έτσι, παίζει μονοδιάστατα από τα άκρα, όπου είναι η δύναμη της, με τα πολύ γρήγορα μπακ-χαφ που διαθέτει.

Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται πολύ νευρικό, καθώς κανείς δεν θέλει να το χάσει. Μια ήττα σήμερα θα ήταν καταστροφική και για τους δύο αντιπάλους. Οπότε δεν περιμένω να ανοιχτούν από την αρχή, και όποιος προηγηθεί, θα φυλαχθεί πολύ στη συνέχεια, για να κρατήσει το σκορ. Αν καταφέρει ένας από τους δύο να ανοίξει το σκορ…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Oυγγαρία - Γαλλία
Γαλλία over 1,5 γκολ
1.55
BET: 10 units
Σκόρερ
16:00
Oυγγαρία - Γαλλία
Να σκοράρει: Α. Ραμπιό
6.50
BET: 2 units
Σκόρερ
16:00
Oυγγαρία - Γαλλία
Να σκοράρει: Κ. Εμπαπέ
2.35
BET: 2 units
Μονό
22:00
Ισπανία - Πολωνία
Under 2,5
2.02
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
Ομάδα με τα λιγότερα γκολ στο τουρνουά
Ισπανία
61.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις